× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Βατή Γαβριέλα: Γιατί μαζί με τον Αλκιβιάδη Στεφανή

«Ό,τι λέω και κάνω το κάνω από καρδιάς και δεν φοβάμαι να μιλήσω»

Δημοσίευση 22/9/2023

Βατή Γαβριέλα: Γιατί μαζί με τον Αλκιβιάδη Στεφανή

Η ανάγκη για εξωστρέφεια, η διάθεση για προσφορά και το κοινό μας όραμα να αναδείξουμε τις εξαιρετικές δυνατότητες του αγαπημένου μας αυτού τόπου, είναι κάποιοι από τους λόγους για τους οποίους επέλεξα να συμμετέχω στις επικείμενες εκλογές ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Στεφανή Αλκιβιάδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ό,τι λέω και κάνω το κάνω από καρδιάς και δεν φοβάμαι να μιλήσω. «Οι Περιφερειακές εκλογές που έρχονται είναι ίσως η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ μας για το μέλλον.» Αυτό μας είπε ο κύριος Στεφανής και μη το προσπεράσετε. Πρέπει να βεβαιωθούμε πως το αύριο θα ξεκινήσει με σκληρή δουλειά για αλλαγή, ΜΕ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Δεν έχουμε χρόνο για μικρά έργα και μεγάλα λόγια. Η συνταγή είναι απλή και ελεγμένη. Δεν θα ανακαλύψουμε εμείς τον τροχό. Θα ακολουθήσουμε το νικητήριο παράδειγμα και θα το χρησιμοποιήσουμε για να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά του δικού μας τόπου.

Τα τελευταία 45 χρόνια ο Κύριος Στεφανής βρίσκεται κοντά μας από πολλές θέσεις. Η καταγωγή του είναι από την Αγιάσο και τα προβλήματά μας του ήταν πάντα γνωστά. Τώρα, όμως, θα τα ακούει με σκοπό να βοηθήσει εμπράκτως. Η ευημερία του κάθε πολίτη, η αξιοποίηση του πρωτογενή τομέα, η συνδεσιμότητα με τη Βόρεια Ελλάδα, η προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των νησιών μας, το νερό, οι παραλίες, οι δρόμοι, ο τουρισμός σε κάθε του μορφή. Υπάρχει πλάνο για να πάμε τα νησιά μας μπροστά, όπως θα πάει όλη η Ελλάδα. Δεν μπορεί η δική μας Περιφέρεια να είναι τόσο πίσω στην απορρόφηση κονδυλίων και κάτω από τις υπόλοιπες νησιωτικές Περιφέρειες. Δεν πρέπει να μείνουμε άλλο πίσω.

Από την πλευρά μου ως διαφημίστρια και επαγγελματίας στον χώρο του γαμήλιου τουρισμού έχω κι εγώ πλάνο και στόχους.
Η προβολή και η προώθηση των νησιών μας είναι μείζονος σημασίας. Παράλληλα, τα οικονομικά οφέλη της ανάπτυξης του Γαμήλιου Τουρισμού είναι αλυσιδωτά τόσο στις τοπικές επιχειρήσεις όσο και στην ευρύτερη οικονομία. Η παγκόσμια βιομηχανία γάμου σε προορισμό (wedding destination) εκτιμάται στα 80 δις. Ο γαμήλιος τουρισμός αποτελεί μια πρόκληση για το νησί μας και η Λέσβος μας οφείλει να είναι ενεργή και σε αυτόν τον τομέα. Όπως και η σύνδεση του τουρισμού με τον πρωτογενή τομέα και τη βιωσιμότητα. Και τόσο πολλά ακόμα. Δεν μας συμφέρει να μένουμε αμέτοχοι. Κανένα νησί του Βορείου Αιγαίου. Πρέπει με κάθε τρόπο να δείξουμε τις ομορφιές του τόπου μας.

Στοχοπροσήλωση, ασίγαστο πάθος για δουλειά και προσφορά, πραγματική αντίληψη των προβλημάτων του νησιού μας, οργάνωση, τάξη, αναζήτηση χρηματοδοτικών εργαλείων και απορρόφηση κονδυλίων, αποφασιστικότητα και πράξη. Σ’ αυτές τις εκλογές σκεφτείτε τι πραγματικά έχει γίνει, εκτιμήστε τι έπρεπε να είχε γίνει και ψηφίστε με γνώμονα την προσωπική αξιοσύνη του καθενός. Η επιτυχία ποτέ δεν είναι προσωπική. Ο τόπος μας το ξέρει. Τα παιδιά μας θα το βρουν μπροστά τους.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ