× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Τσολάκης Αθανάσιος: Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη Βάσω Χοχλάκα

«Δέχτηκα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και τις γνώσεις μου»

Δημοσίευση 21/9/2023

Τσολάκης Αθανάσιος: Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη Βάσω Χοχλάκα

Γεννήθηκα σε ένα χωριό στη Θράκη το 1949 από αγρότες γονείς σε μια πολυμελή οικογένεια. Δημοτικό και Γυμνάσιο στη Θράκη. Ανώτατες σπουδές στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά (σήμερα Πανεπιστήμιο Πειραιά) τμήμα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα με τις σπουδές εργαζόμουν σε τεχνική εταιρεία. Μετά τη στρατιωτική μου θητεία εργάσθηκα σε τεχνικές εταιρείες μέχρι να εισαχθώ στο Υπουργείο οικονομικών και συγκεκριμένα στο ΝΠΔΔ ΟΔΔΥ από όπου συνταξιοδοτήθηκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τα κοινά ασχολήθηκα πολύ νωρίς. Φοιτητής εντάχθηκα στο ΠΑΣΟΚ το 1974και μέχρι σήμερα είμαι ενεργό μέλος, όπως και στην ΠΑΣΠ της σχολής μου. Ενεργό μέλος του Συλλόγου εργαζομένων του ΟΔΔΥ καθώς και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου. Αιρετός Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείου Οικονομικών(ΟΣΥΟ) Μέλος της ΑΔΕΔΥ και τακτικά σύνεδρος.

Συμμετείχα και συμμετέχω σε πολιτιστικούς Συλλόγους είτε σαν απλό μέλλος είτε σαν μέλος στο ΔΣ. Μετά τη συνταξιοδότησή μου το 2009 μένω μόνιμα στην Άντισσα οικισμός Γαβαθάς με τη σύζυγό μου Ροδούλα Παπαμιχαλάκη απολαμβάνοντας την ομορφιά του Γαβαθά που ήταν στόχος ζωής να έρθω να μείνω μόνιμα. Έχω δύο κόρες που λατρεύουν το νησί και δύο εγγονές που αγαπάνε το Γαβαθά.

Η πρόταση της αγαπητής και αξιόλογης ΒΑΣΩΣ ΧΟΧΛΑΚΑ για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ με τιμά και παρά το ότι είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ με εκλογές δέχτηκα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και τις γνώσεις μου.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ