× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ευστράτιος Κυρατζής ‑ Χρυσοστόμου: Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Κώστα Μουτζούρη

«Για μια σύγχρονη περιφέρεια αντάξια των προσδοκιών μας»

Δημοσίευση 22/9/2023

Ευστράτιος Κυρατζής ‑ Χρυσοστόμου: Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Κώστα Μουτζούρη

Ονομάζομαι Ευστράτιος Κυρατζής - xρυσοστόμου ,γεννήθηκα το 1966 στο σκαλοχώρι Λέσβου και κατοικώ στην Άντισσα Λέσβου. Είμαι παντρεμένος με τη Ζάννα Οικονομίδη και έχουμε αποκτήσει μια κόρη, απόφοιτο της σχολής πολίτικων επιστήμων και της νομικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εργάζομαι από το 1990 ως διαχειριστής του αγροτικού συνεταιρισμού σκαλοχωριου και σε συνεργασία με τον αδερφό μου Δημήτρη , έχουμε δημιουργήσει μια σύγχρονη κτηνοτροφική μονάδα.

Ως ενεργός πολίτης διετέλεσα πρόεδρος της νοδε λεσβου το χρονικό διάστημα 2007-2009 και πέτυχα, μεταξύ άλλων, να δοθεί για πρώτη φορά επιδότηση αιγοπροβειου γάλακτος σε όλους τούς παραγωγούς των νησιών του αιγαίου, η οποία καταβάλλεται μέχρι και σήμερα και το ενδεικτικό πόσο της για το δικό μας νησί , ανέρχεται στα 3.500.000 ευρώ. Στη συνεχεία ασχολήθηκα με την τοπική αυτοδιοίκηση από το 2010-2015 ως δημοτικός σύμβουλος στον ενιαίο “Δήμο Λέσβου” , από το 2015-2019 επίσης ως δημοτικός σύμβουλος και από το 2019 έως και σήμερα ως περιφερειακός σύμβουλος στη περιφέρεια βορείου αιγαίου. Στα πλαίσια αυτών των ετών άλλοτε άσκησα κριτική στα πεπραγμένα της κάθε αρχής άλλα και όταν αυτό κρίθηκε απαραίτητο “έβαλα πλάτη” στις δημοτικές και περιφερειακές αρχές.

Η επί σειρά ετών ενασχόληση μου με τα κοινά του τόπου μας και κυρίως ο ζήλος μου για ουσιαστική προσφορά με οδήγησαν στην απόφαση να θέσω τον εαυτό μου εκ νέου υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με τη παράταξη “άλμα ανάπτυξης” Για μια σύγχρονη περιφέρεια αντάξια των προσδοκιών μας.

“Με εφόδια τις αξίες, την εμπειρία, το μεράκι και την ηθική μας υποχρέωση στους συμπολίτες μας θα διεκδικήσουμε μια περιφέρεια αντάξια των προσδοκιών μας”

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ