× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το «Αλμα Ανάπτυξης»

«Σας καλώ όλους να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο μέλλον για το νησί μας»

Δημοσίευση 22/9/2023

Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το «Αλμα Ανάπτυξης»

Η απόφαση μου να συστρατευτώ με τον Κώστα Μουτζούρη πάρθηκε με γνώμονα τα παραπάνω. Η συνεργασία μου ως Δημοτικός Σύμβουλος Δυτικής Λέσβος με την Περιφερειακή Αρχή ήταν άριστη και πέραν των έργων που έγιναν και συνεχίζονται να γίνονται σε όλο το νησί, υπήρξε σημαντικό έργο και στην Δημοτική Ενότητα της Αγίας Παρασκευής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δρόμος Κρεμαστής, το γήπεδο Αγίας Παρασκευής, ο δρόμος Πελόπης-Νάπης που προχωρά και ένα σωρό ακόμη μικρά έργα καθημερινότητας, είναι μερικά από αυτά που σχεδιάσαμε, αιτηθήκαμε και βρήκαμε ανταπόκριση από την παρούσα Περιφερειακή Αρχή του Κώστα Μουτζούρη.

Είναι από τις ελάχιστες φορές, που ένας εκλεγμένος αιρετός υλοποιεί και κάνει πράξη τις δεσμεύσεις του.

Για τους παραπάνω λόγους,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γνωρίζοντας την αγάπη και το όραμα του Κώστα Μουτζούρη για τον τόπο μας, τους αγώνες και τις μάχες που έδωσε και δίνει καθημερινά για τους πολίτες, το προτέρημα του να ακούει και να αναζητά λύσεις, γιατί είναι ένας από μας,

Δηλώνω την υποψηφιότητα μου με τον Συνδυασμό «Άλμα Ανάπτυξης» με επικεφαλής τον Κώστα Μουτζούρη και σας καλώ όλους να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο μέλλον για το νησί μας, για την πόλη μας,για μας τους ίδιους για τα παιδιά μας…

Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος «Άλμα Ανάπτυξης»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ