× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κυριάκος Πετρέλης: Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Αλκιβίαδη Στεφανή

«Για το αύριο που μας αξίζει»

Δημοσίευση 20/9/2023

Κυριάκος Πετρέλης: Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Αλκιβίαδη Στεφανή

Ο Κυριάκος Πετρέλλης, γνωστός τόσο στον αθλητικό όσο και στον αυτοδιοικητικό χώρο της Λέσβου, αλλά και με σημαντικό έργο ως Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, θα είναι εκ νέου υποψήφιος με τον Συνδυασμό «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» και επικεφαλής τον Αλκιβιάδη Στεφανή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να ζητήσει εκ νέου την ψήφο των πολιτών.

Κυριάκος Πετρέλλης «Για το αύριο που μας αξίζει»

Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στη Τοπική Αυτοδιοίκηση α΄και β΄βαθμού, ως εκλεγμένος Περιφερειακός σύμβουλος, αλλά και ως Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, αποφάσισα να ζητήσω εκ νέου την ψήφο σας και την ανανέωση της εμπιστοσύνης που δείξατε προς το πρόσωπο μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα από όποιο μετερίζι και αν βρέθηκα, να κάνω πράγματα για τον τόπο μου και το κυριότερο να μείνω πιστός στις αξίες και στις υποσχέσεις που σας έδωσα.

Σίγουρα δεν μπόρεσα να κάνω όλα όσα ήθελα, αλλά επίσης σίγουρο είναι πως ήμουν καθαρός και ειλικρινής απέναντι σας. Και για αυτό, μπορώ να σας κοιτώ ξανά στα μάτια και να ζητώ να με ξανά εμπιστευτείτε και μαζί να κάνουμε ξανά τον μεγάλο αγώνα για τον τόπο μας. Η υποψηφιότητα μου με τον Αλκιβιάδη Στεφανή και την παράταξη «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» είναι ένα ακόμη βήμα Για το αύριο που μας αξίζει.

Καθαρά και με όραμα.

Κυριάκος Πετρέλλης,
υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Λέσβου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ