× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο Τάσος Μπαλής θέλει πιο «έξυπνο» Δήμο Μυτιλήνης με τον Κουφέλο

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μυτιλήνης, πρόεδρος του ΝΟΜ, μιλά για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί και μοιράζεται το όραμά του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/9/2023

Ο Τάσος Μπαλής θέλει πιο «έξυπνο» Δήμο Μυτιλήνης με τον Κουφέλο

Ο Τάσος Μπαλής, έχοντας διανύσει μια μικρή πορεία με μεγάλα-όμως- έργα στην αναπτυξιακή εταιρεία του Δήμου Μυτιλήνης το προηγούμενο διάστημα, σκέφτονταν να μη κατέλθει υποψήφιος στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Όμως, όπως φαίνεται, βρήκε πολύ «διαβασμένο», όπως μας είπε, χαριτολογώντας τον Πανάγο Κουφέλο, σε ό,τι αφορά τα έργα ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ που έχουν δρομολογηθεί από την απερχόμενη δημοτική Αρχή Μυτιλήνης, γνωρίζοντας τον ρόλο που έπαιξε ο κ. Μπαλής και είπε το… «ναι». Επίσης στον συνδυασμό του Πανάγου Κουφέλου ένιωσε ότι «χωράει» και ότι βρίσκει στη «Νέα Δράση- Άλλος Δήμος» αξιόλογους υποψήφιους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υποψήφιος, λοιπόν, Δημοτικός Σύμβουλος Μυτιλήνης, ο Τάσος Μπαλής ήταν επιστημονικός σύμβουλος του Δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, αναλαμβάνοντας όλες τις διεθνείς σχέσεις του Δήμου και έχοντας δημιουργήσει ένα ευρωπαϊκό δίκτυο επαφών το οποίο, όπως είπε, είτε εκλεγεί είτε όχι θέλει να το παραδώσει στην επόμενη Δημοτική Αρχή. Για την Αναπτυξιακή Εταιρεία του Δήμου Μυτιλήνης βλέπει πρόσφορο έδαφος, ώστε να συμπληρώνεται το έργο της όποιας Δημοτικής Αρχής, έχοντας αφήσει έργα 6,5 εκατομμυρίων ευρώ που έχουν ενταχθεί, βοηθώντας την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Μυτιλήνης. Στον Καρά- Τεπέ, πρώην πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και τ. καταυλισμός προβλέπεται η δημιουργία κέντρου νεοφυών επιχειρήσεων, ενώ στο ΠΙΚΠΑ μένουν ενέργειες καθαρισμού για να λειτουργήσουν οι κατασκηνώσεις. Υπογράμμισε στη λειτουργία του «έξυπνου Δήμου Μυτιλήνης», την ελεύθερη πρόσβαση στο ίντερνετ «free wi-fi», και τη δυνατότητα των δημοτών να φωτογραφίζουν τα κακώς κείμενα, να τα αποστέλλουν μέσω εφαρμογής και στη συνέχεια ο Δήμος να τα επιδιορθώνει, όπως και έγινε με 6.000 αιτήματα είπε ο κ. Μπαλής.

Αναφέρθηκε σε έργα ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ που έχουν δρομολογηθεί και προταθεί, σημειώνοντας ποδηλατόδρομο, 40 παιδικές χαρές, ενεργειακή αναβάθμιση των σχολείων του Δήμου Μυτιλήνης, αλλά και στον έξυπνο Δήμο Μυτιλήνης

Ως πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης καμάρωσε τη Μηλένα Κοντού παγκόσμια πρωταθλήτρια και συνέβαλε στην ανανέωση του ΝΟΜ, προτείνοντας στην ερχόμενη Δημοτική Αρχή να δημιουργήσει ένα πέταλο γύρω από τον ΝΟΜ, ενταγμένο στον αστικό ιστό για να το χαίρονται οι πολίτες, αλλά και να μπορούν να αθληθούν. Ελπίζει επίσης στη δημιουργία του πολυπόθητου κολυμβητηρίου, θέμα για το οποίο παραδέχεται ότι δεν έγινε ο καταλληλότερος χειρισμός, βλέπει όμως να μπορεί να δημιουργηθεί βάση στον Δήμο Μυτιλήνης για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ