× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Μήνυμα ανανέωσης και νίκης από τον Κώστα Μουτζούρη

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΆΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» το απόγευμα της Τετάρτης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/9/2023

Μήνυμα ανανέωσης και νίκης από τον Κώστα Μουτζούρη

Μήνυμα ανανέωσης της θητείας του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη με νίκησ στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές έστειλαν τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο» που συμμετείχαν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού το απόγευμα της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά το πέρας του αγιασμού, ο Κώστας Μουτζούρης απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, ευχαριστώντας για την παρουσία τους εκεί. Ακολούθησε η αναμνηστική φωτογραφία όλων των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων μαζί με τον Περιφερειάρχη. Από αύριο Πέμπτη ο Κώστας Μουτζούρης μαζί με στελέχη του συνδυασμού του ξεκινούν τις περιοδείες στα χωριά της Λέσβου.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ