× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στρατής Καραγεωργίου: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

Με τον ανεξάρτητο υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνο Μουτζούρη

Δημοσίευση 13/9/2023

Στρατής Καραγεωργίου: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

Γεννήθηκα στη Μυτιλήνη στις 28 Απριλίου του 1968 και σπούδασα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συγκεκριμένα στο Τμήμα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής με ειδικότητα Εγγείων Βελτιώσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το 1998 εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας Γεωπόνος, διατηρώντας γραφείο στη Μυτιλήνη με αντικείμενα γεωργικές μελέτες, υπηρεσίες συμβούλου συμβατικής και βιολογικής γεωργίας- κτηνοτροφίας και καταπολεμήσεις εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους. Παράλληλα είμαι εκπαιδευτής επαγγελματικής κατάρτισης.

Η ενασχόλησή μου με την πολιτική ξεκινά στη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων όταν το 1988 εκλέχθηκα μέλος στο συμβούλιο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ ένα χρόνο αργότερα αναδείχθηκα γενικός γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Πεδίου Άρεως. Από το 1989 έως το 1993 διετέλεσα μέλος της Κεντρικής Γραμματείας Συνδικαλιστικού- Αγροτικού της ΟΝΝΕΔ.

Αμέσως μετά την αποφοίτησή μου υπηρέτησα στον Ελληνικό Στρατό ως Δόκιμος Αξιωματικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά την τριετία 2004 – 2007 εκλέχθηκα Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος Αιγαίου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Από το 2013 έως το 2019 διετέλεσα Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας.

Η παρουσία μου στην αυτοδιοίκηση τοποθετείται το 2007 όταν εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος στον Καποδιστριακό Δήμο Πολιχνίτου, ενώ από το 2011 μέχρι το 2019 ήμουν Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λέσβου και παράλληλα μέλος σε διάφορες επιτροπές και συμβούλια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Είμαι παντρεμένος και έχω μία κόρη.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ