× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στέλιος Νησιώτης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Παναγιώτη Χριστόφα

«Ζητώ από όλες και όλους όσοι με κρίνουν ικανό, να με τιμήσουν με την ψήφο τους και να πάμε Μπροστά»

Δημοσίευση 13/9/2023

Στέλιος Νησιώτης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Παναγιώτη Χριστόφα

Ονομάζομαι  Νησιώτης Στυλιανός, είμαι 55 ετών, παντρεμένος, με δύο γιους 30 και 28 χρονών. Εργάζομαι ως Τελωνειακός Υπάλληλος στο Τελωνείο Πλωμαρίου  όπως  επίσης είμαι γραμματέας  της 9ης Τελωνειακής Περιφέρειας.  Διατελώ ακόμα εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Λέσβου  με την  ιδιότητα  του Προέδρου  των υποδομών, καθώς και πιστοποιημένος παρατηρητής ποδοσφαίρου Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μυτιλήνης  στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Χριστόφα Παναγιώτη και της αυτοδικοικητικής κίνησης  «ΜΠΡΟΣΤΑ».

Πρωταρχικό μέλημά μου, να μετουσιώσω την αγάπη που νιώθω για τον τόπο που έζησα και μεγάλωσα, σε πράξεις και να ενισχύσω με κάθε τρόπο την εξέλιξη και αναβάθμιση της πόλης μου και των ευρύτερων περιοχών. Ένα νησί εύφορο, με τεράστια ιστορία και σπάνια φυσική, πολιτισμική, θρησκευτική και αρχιτεκτονική κληρονομιά, θα πρέπει να είναι πρότυπο για την υπόλοιπη Ελλάδα. Αυτοσκοπός μου είναι, εγώ και οι συμπολίτες μου να νιώθουμε περηφάνια για αυτό και θα προσπαθήσω τα μέγιστα για να ενισχυθεί το αίσθημα αυτό στη συνείδηση των συμπολιτών μου.

Για όλους αυτούς τους λόγους, ζητώ από  όλες και όλους όσοι με κρίνουν ικανό, να με τιμήσουν με την ψήφο τους και να πάμε «Μπροστά» στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές!

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ