× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Δημήτρης Καλλίας: Υποψήφιος με τον Κώστα Μουτζούρη

«Για το Βόρειο Αιγαίο μαζί με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Κώστα Μουτζούρη»

Δημοσίευση 9/9/2023

Δημήτρης Καλλίας: Υποψήφιος με τον Κώστα Μουτζούρη

Ονομάζομαι Δημήτρης Καλλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γεννήθηκα στη Καλλονή όπου και τέλειωσα το Λύκειο το 1980. Αποφοίτησα απ’ την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθήνας το 1985 και από το 1988 είμαι δικηγόρος στη Μυτιλήνη.

Από το 2011 έως το 2019 ήμουν Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης εκλεγείς τρεις (3) συνεχόμενες φορές. Από το 2020 είμαι Ειδικός Νομικός Σύμβουλος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Κατά τη διάρκεια της θητείας μου χειρίστηκα για λογαριασμό της Περιφέρειας, αλλά και Τοπικών Κοινοτήτων και ιδιωτών το σύνολο σχεδόν των δικών που αφορούσαν την Βάστρια (σε συνεργασία με γραφείο των Αθηνών), Καρά – Τεπέ και Μόρια στα Πολιτικά, αλλά και Ανώτατα Διοικητικά Δικαστήρια.

Είμαι παντρεμένος και πατέρας τριών (3) παιδιών, του Νίκου (24 ετών) Πτυχιούχου του Τμήματος Γεωπονίας, Ιχθυολογίας και Υδατικού Περιβάλλοντος του Θεσσαλικού Πανεπιστημίου, του Χάρη (21 ετών) 4ετή Φοιτητή της Πολυτεχνικής Σχολής του Θεσσαλικού Πανεπιστημίου (Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών) και της Θέκλας (4 ετών).

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ