× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Δέσποινα Γκαγκάνη ‑ Κουκώνη: Υποψήφια με τον Παναγιώτη Χριστόφα

«Η αφοσίωσή μου είναι να εργαστώ για το καλό της τοπικής κοινότητάς μας»

Δημοσίευση 8/9/2023

Δέσποινα Γκαγκάνη ‑ Κουκώνη: Υποψήφια με τον Παναγιώτη Χριστόφα

 Τα μέτρα του προγράμματός μας προέκυψαν έπειτα από πολύμηνη εργασία μιας ομάδας επιστημόνων, επαγγελματιών και ανθρώπων με καταγεγραμμένη εμπειρία στο αντικείμενό τους, που ξεκίνησε πριν από σχεδόν 2 χρόνια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήδη από τον Οκτώβριο του 2022 και ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της αυτοδιοικητικής κίνησης ΜΠΡΟΣΤΑ με υποψήφιο Δήμαρχο Μυτιλήνης τον Παναγιώτη Χριστόφα, οι προτάσεις του προγράμματος τέθηκαν σε ανοιχτή διαβούλευση, η οποία κράτησε για 9 μήνες περίπου και πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά αλλά και σε συναντήσεις του κ. Χριστόφα με πολίτες και εκπροσώπους φορέων.

Οι 5 από τους 6 άξονες προτεραιότητας του τελικού προγράμματος έχουν ανακοινωθεί ήδη τμηματικά από τον Ιούλιο και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να τις δει στην ιστοσελίδα της αυτοδιοικητικής κίνησης ΜΠΡΟΣΤΑ, www.mprosta2023.gr/programma

Σήμερα δημοσιεύουμε ξανά το σύνολο του προγράμματος και το θέτουμε προς κρίση στους συμπολίτες μας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H αυτοδιοικητική μας κίνηση και ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας δεν έχουν απλά ένα όραμα για την επόμενη μέρα του Δήμου Μυτιλήνης: Έχουν έναν σαφές σχέδιο για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα της πόλης, να κρατήσουμε τα χωριά μας ζωντανά και να πάμε όλοι μαζί τον τόπο μας ΜΠΡΟΣΤΑ!

#mprosta2023 #δήμοςμυτιλήνης #χριστόφας Παναγιώτης

Ως υποψήφια  δημοτική σύμβουλος, η αφοσίωσή μου είναι να εργαστώ για το καλό της τοπικής κοινότητάς μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι μια τιμή και μια ευκαιρία να σας εκπροσωπήσω και να εργαστώ για την κοινότητά μας.

Με τη συνεργασία μας και την αγάπη μας για αυτό το μέρος που αγαπάμε, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που λάμπει ακόμη περισσότερο.

 Ας συνεργαστούμε για ένα κοινό μέλλον γεμάτο αγάπη, ανάπτυξη και ευημερία.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ