× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την Βάσω Χοχλάκα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Δημοσίευση 26/8/2023

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την Βάσω Χοχλάκα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Λίγες μέρες πριν τις 31 Αυγούστου όπου είναι η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των ψηφοδελτίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ανακοίνωσε ότι στηρίζει την Βάσω Χοχλάκα για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση σημειώνει τα εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την παράταξη Αλλαγή Πορείας για τα νησιά μας, με επικεφαλής την Βάσω Χοχλάκα.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για πολυσυλλεκτική παράταξη με αναφορά στον προοδευτικό χώρο και δυνάμεις της Αριστεράς και της Οικολογίας .
Η επικεφαλής Βάσω Χοχλάκα έχει μακρά θητεία στην Αυτοδιοίκηση Α βαθμού. Εκλέγεται Δημοτική Σύμβουλος από το 2002 και είναι εν ενεργεία Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Μυτιλήνης».

Λύση ανάγκης για τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται η στήριξη της κ.Χοχλάκα καθώς οι προτάσεις από τα κεντρικά του κόμματος σε τοπικά στελέχη τόσο της Λέσβου όσο και της Σάμου να ηγηθούν ψηφοδελτίου του κόμματος για τις περιφερειακές εκλογές έπεφταν στο κενό.

Είχε προηγηθεί και η ναρκοθέτηση της όλης προσπάθειας από την γνωστή επιστολή μελών της Ν.Ε. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ όπου ζητούσαν να στηριχθεί ο νυν περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης αλλά και την δημόσια δήλωση στήριξης στην υποψηφιότητα Μουτζούρη από το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Κώστα Αστυρακάκη.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ