× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Εξάποντο» με χατ τρικ Μπουρού!

Μεταμορφωμένος προς το καλύτερο ο Αιολικός πήρε πανάξια νίκη μέσα στην έδρα του Παλληνιακού

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσίευση 12/1/2020

«Εξάποντο» με χατ τρικ Μπουρού!
SportLesvos.gr

Στον πιο σημαντικό αγώνα του Αιολικού (μέχρι τον επόμενο), η ομάδα της Μυτιλήνης κατάφερε να κερδίσει με το εντυπωσιακό 0-3 τον Παλληνιακό, εκτός έδρας, ανεβαίνοντας ξανά μετά από καιρό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στον 6ο Όμιλο της Γ' Εθνικής. Και μάλιστα αφήνοντας πίσω του πλέον την ομάδα της Παλλήνης και με πλεονέκτημα σε (πιθανή) μεταξύ τους ισοβαθμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο ντεμπούτο του Βλάντιτσα Πέτροβιτς στον πάγκο σε αγώνα πρωταθλήματος (είχε προηγηθεί το ματς Κυπέλλο ΕΠΣ Λέσβου με τη Φίλια), ο Αιολικός ήταν πολύ καλύτερος από τον αντίπαλό του και δικαίως έφτασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Είχε βέβαια σε εξαιρετική μέρα τον Δημήτρη Μπουρού, που πέτυχε χατ τρικ (24', 42', 82' πεν.), δείχνοντας πως το 2020 μπήκε με το... δεξί τόσο για τον ίδιον όσο και για την ομάδα συνολικά. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Παλληνιακός ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, αφού στο 82ο λεπτό (στη φάση του πέναλτι) αποβλήθηκε ποδοσφαιριστής του.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ