× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Χρυσός» ο Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Στο βάθρο ανεβαίνει για άλλη μια φορά ο κορυφαίος Ελληνας αθλητής στο άλμα εις μήκος, Μίλτος Τεντόγλου

Δημοσίευση 24/8/2023

«Χρυσός» ο Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Στο βάθρο ανεβαίνει για άλλη μια φορά ο κορυφαίος Ελληνας αθλητής στο άλμα εις μήκος, Μίλτος Τεντόγλου. Στην 6η του προσπάθεια ο Μίλτος Τεντόγλου απογειώθηκε στα 8,52μ. κατακτώντας την 1η θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην 1η του προσπάθεια ο Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου είχε κάνει άλμα στα 8,50μ. Άκυρη ήταν η δεύτερη προσπάθειά του. Στην 3η του προσπάθεια ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε άλμα στα 8,39μ. Άκυρη ήταν η τέταρτη προσπάθειά του. Στην 5η του προσπάθεια ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε άλμα στα 8,30μ.

Ο Τεντόγλου πήρε την πρόκριση στον τελικό με την 3η καλύτερη επίδοση (8,25 μ.) και αφού χρειάστηκε να κάνει και τα τρία άλματα. Ο Ολυμπιονίκης μας είχε χαρακτηρίσει σε δηλώσεις του «δύσκολο αγώνα τον προκριματικό, αλλά ακόμη δυσκολότερο τον τελικό».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ