× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Λογότυπο με ιδιαίτερο νόημα για την παράταξη Αλατζά

Η «Δημιουργική Ενότητα» του Δήμου Δυτικής Λέσβου παρουςσιάζει τους στόχους και το όραμα του συνδυασμού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/8/2023

Λογότυπο με ιδιαίτερο νόημα για την παράταξη Αλατζά

Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού «Δημιουργική Ενότητα», Απόστολος Αλατζάς, παρουσιάζει σε ανακοίνωσή του  το σήμα του Συνδυασμού, το οποίο συμβολίζει την ένωση των εφτά πρώην Καποδιστριακών Δήμων του Δήμου Δυτικής Λέσβου που αναπαρίστανται με τα βέλη, τα οποία έχουν κοινή κατεύθυνση προς ένα και μόνο στόχο τη «Δημιουργική Ενότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: 

• Μία Δημιουργία, ενός σύγχρονου καλύτερου δήμου, πρότυπο για την τοπική αυτοδιοίκηση.

• Μία Δημιουργία, με κινητήριο δύναμη τη συνεχόμενη ανάπτυξη, η οποία είναι απαραίτητη για την παραμελημένη περιοχή μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

• Μία Δημιουργία, με επίκεντρο τους Δημότες, τους Νέους και τα Χωριά μας.

• Μία Δημιουργία, η οποία προωθεί την παραγωγή της περιοχής σε προϊόντα και υπηρεσίες.

• Μία Δημιουργία, η οποία επιδιώκει αφενός την αυτάρκεια και αφετέρου την εξωστρέφεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

• Μία Δημιουργία, βασιζόμενη στη Λογοδοσία, την Αξιοκρατία, την ηθική.

Ο Συνδυασμός μας, «Δημιουργική Ενότητα» με προτεραιότητα τους δημότες έχει ως κεντρικό στόχο την εξέλιξη και τη βιωσιμότητα του Δήμου Δυτικής Λέσβου και σας ζητάει να του δώσετε την ευκαιρία να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις έτσι ‘ώστε οι νέοι να παραμένουν στον τόπο τους και να καινοτομούν, διότι αποτελούν το κύριο κεφάλαιο κάθε τόπου και τεράστια προστιθέμενη αξία.

Ζητάει την εμπιστοσύνη σας για τη δημιουργία ενός δήμου που θα προσελκύει επενδύσεις, καινοτομίες, γνώσεις και ανθρώπους, βασιζόμενος πάντα στην αξιοκρατία τη διαφάνεια.

Ζητάει να του δώσετε την ευκαιρία να θέσει τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον, που θα επιφυλάσσει ανοδική πορεία οικονομικής ανάπτυξης και μεγέθυνσης, που θα φέρει το δήμο μας στη νέα εποχή και θα τον μετατρέψει σε έναν σύγχρονο Ευρωπαϊκό Δήμο για όλους.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ