× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Μαρία Οικονόμου: Γιατί υποψήφια με τον συνδυασμό Νέα Δυναμική του Αλκιβιάδη Στέφανη

«Ένα τεχνικό στέλεχος με γνώση και πολύχρονη εμπειρία μπορεί να συμβάλλει για έργα ανάπτυξης στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου»

Δημοσίευση 17/8/2023

Μαρία Οικονόμου: Γιατί υποψήφια με τον συνδυασμό Νέα Δυναμική του Αλκιβιάδη Στέφανη

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

η μέχρι τώρα επαγγελματική μου πορεία με οδήγησε ώστε να επιλέξω τη συμμετοχή μου στις περιφερειακές εκλογές της Λέσβου , με την παράταξη « Νέα Δυναμική» του κ. Αλκιβιάδη Στεφανή. Εκτιμώ ότι θα μπορέσω σε περίπτωση εκλογής μου να φανώ χρήσιμη για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου βασιζόμενη στις τεχνικές μου γνώσεις που αφορούν το αντικείμενο της εκτέλεσης Δημοσίων Έργων με το οποίο ασχολούμαι εδώ και πάνω από 20 χρόνια !!! Πιστεύω βαθειά ότι ένα τεχνικό στέλεχος με γνώση και πολύχρονη εμπειρία μπορεί να συμβάλλει στην αξιοποίηση και ανάδειξη αυτού του τόσο υπέροχου τόπου. Θέλω να συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις για έργα ανάπτυξης που έχει ανάγκη η Περιφέρεια Βορ. Αιγαίου

Ευελπιστώ στην στήριξή σας και εύχομαι από καρδιάς σ΄ όλους τους τόσο αξιόλογους συνυποψηφίους μου

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία !!!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ