× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Η Λένα Ζευγαρά στο Κτήμα Οινοφόρος

Για ένα μοναδικό live πρόγραμμα, με αγαπημένα λαϊκά τραγούδια το Σάββατο 19 Αυγούστου

Δημοσίευση 11/8/2023

Η Λένα Ζευγαρά στο Κτήμα Οινοφόρος

Το Κτήμα Οινοφόρος υποδέχεται την ΛΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΑ για ένα μοναδικό live πρόγραμμα, με αγαπημένα λαϊκά τραγούδια το Σάββατο 19 Αυγούστου. Mαζί της ο ταλαντούχος Στέφανος Πιτσίνιαγκας, η εντυπωσιακή Ιφιγένεια και ο ανερχόμενος Θοδωρής Ζευγαράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Λένα Ζευγαρά μπήκε δυναμικά στο χώρο της ελληνικής μουσικής και είναι αναμφίβολα η τραγουδίστρια έκπληξη για το χώρο του ελληνικού τραγουδιού.. Έχει καταφέρει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αποτελεί μια απ’ τις δημοφιλέστερες λαϊκές ερμηνεύτριες της νέας γενιάς!

Σε κάθε live εμφάνιση της δημιουργεί μια “μαγική” σχέση με το κοινό και μια εκρηκτική ατμόσφαιρα.Πρωτοεμφανίστηκε δισκογραφικά , με το γνωστό της μουσικό κομμάτι ¨Μην κάνεις όνειρα¨ το οποίο έχει γράψει ο Βασίλης Καρράς.
Φέροντας τον τίτλο της ερμηνεύτριας-φαινόμενο, και όχι άδικα, αφού μέσα σε έναν χρόνο κατάφερε να έχει οκτώ μεγάλες επιτυχίες, που κέρδισαν δεκάδες εκατομμύρια στο Youtube, αλλά και τη μεγάλη αγάπη του κόσμου, η Λένα Ζευγαρά, συνεχίζει δυναμικά, το μουσικό της ταξίδι.

Έχοντας στις αποσκευές της το «Όνειρα», το «Έλα – Έλα», το «Σήμερα και Αύριο», το «Έχασα Τη Γη», το «Που Ξαπλώνεις Που Κοιμάσαι», το «Ζημιά», αλλά και το νέο της medley, με το «Ήμαρτον» , το «Δεν Έχεις Το Θεό σου» και τα πρόσφατα hit «Ας τα λέμε καλά», «Διαβάστηκε» και «Πόσο σ΄αγάπησα», η Λένα Ζευγαρά ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι σε επιλεγμένους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα για να βρεθεί από κοντά με το κοινό που την ακολουθεί πιστά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Σάββατο 19 Αυγούστου η Λένα Ζευγαρά ,το νέο αστέρι της ελληνικής λαϊκής σκηνής σε μια μοναδική εμφάνιση με full banda στο κτήμα Οινοφόρος.
Ώρα προσέλευσης: 23:00 μ.μ.

Έρχεται για να μας ξεσηκώσε και να μας διασκεδάσει με το αυγουστιάτικο φεγγάρι!!!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ