× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Διαπρέπει η Εμμανουέλα Φρόκου με καταγωγή από το Βαφειό

7η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής που έγινε στη Γερμανία

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/1/2020

Διαπρέπει η Εμμανουέλα Φρόκου με καταγωγή από το Βαφειό

Νέα διάκριση για την Εμμανουέλα Φρόκου με καταγωγή από το Βαφειό.Αυτή τη φορά βγήκε 7η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής που έγινε στη Γερμανία. Η Εμμανουέλα Φρόκου το 2016 κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στους Πανελλήνιους αγώνες ρυθμικής γυμναστικής. Αργότερα αναχωρεί με την οικογένειά της για το Σίδνεϊ Αυστραλίας, γενέτηρά της μητέρας της.Το 2017 κερδίζει τον τίτλο Πρωταθλήτρια Αυστραλίας και αθλήτρια της χρονιάς.Το 2018 κερδίζει την 2η θέση και το 2019 ανακηρύσσεται Πρωταθλήτρια Νέας Νότιας Ουαλίας και πάλι στέφεται αθλήτρια της χρονιάς. Στόχος της είναι η Ολυμπιάδα Νεανίδων το 2022 και η Ολυμπιάδα του 2024.

Σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (Ο.Λ.Σ.Α.) συγχαίρει την Εμμανουέλα Φρόκου και «την ενθαρρύνει για τη συνέχεια και μέσω αυτής συγχαίρει και εύχεται χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά και απογόνους συμπατριωτών μας όλων των γενεών, που ξενιτεύτηκαν είτε από ανάγκη κυρίως, είτε για καλύτερες συνθήκες και προοπτικές. Οι ξενιτεμένοι μας, έχουν μια μεγάλη διαδρομή επιτυχιών και σημαντικής παρουσίας σε όλους τους τομείς ανά την υφήλιο και πρέπει να ακούγεται και η φωνή εκείνων για την πορεία της χώρας μας στο μέλλον. Ποτέ δε ξεχνάμε τη βοήθεια που προσέφεραν και τη στήριξη σε κρίσιμες περιόδους για μεγάλα αλλά και μικρότερα θέματα στην Πατρίδα, αλλά και τις επιμέρους βοήθειες για σημαντικές παρεμβάσεις στις ιδιαίτερες πατρίδες τους μέσω οικονομικής και άλλης συνδρομής, όπως και τη στήριξή σε καταστροφές, ευάλωτων ομάδων και οικογενειών. Τους ευχαριστούμε, προσβλέπουμε πάντα σε αυτούς αλλά θα πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι και εκείνοι, πρέπει να προσβλέπουν σε μας, κάτι που δυστυχώς δεν είναι αυτονόητο και πολλές φορές η Πατρίδα και ο καθένας μας ξεχωριστά, όπου και αν πάνε, τους πληγώνει».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ