× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Βανδάλισαν το νέο γήπεδο μπάσκετ της Καλλονής

Άγνωστοι οι δράστες

Δημοσίευση 1/8/2023

Βανδάλισαν το νέο γήπεδο μπάσκετ της Καλλονής

Άγνωστοι είναι δράστες που βανδάλισαν το νέο γήπεδο μπάσκετ της Καλλονής προκαλώντας φθορές στον τάπητα. Παράλληλα στον χώρο βρέθηκε ξεβιδωμένο και το στεφάνι της μπασκέτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη δήλωση του ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος σημειώνει ότι «δυστυχώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες, όχι όμως τους βανδαλισμούς. Ροδιές από ποδήλατα και μηχανάκια, ξεβιδωμένο και πεταμένο το ένα στεφάνι. Κρίμα ρε παιδιά, δικό σας είναι..».

Να υπενθυμίσουμε ότι η ανακατασκευή των γηπέδων μπάσκετ ήταν από τις σημαντικές παρεμβάσεις αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών του δήμου Δυτικής Λέσβου. Συγκεκριμένα με σύμβαση που υπογράφτηκε στις 18 Απριλίου 2023 προβλεπόταν η ανακατασκευή γηπέδων μπάσκετ σε Σκαλοχώρι, Λαφιώνα, Μήθυμνα, Παράκοιλα, Άντισσα, Στύψη, Πέτρα, Πολιχνίτο, Μανταμάδο, Καλλονή, Αγία Παρασκευή, Άγρα και Ερεσό, με τη χρηματοδότηση να έχει εξασφαλιστεί από το Ταμείο Αλληλεγγύης. Ο συνολικός προυπολογισμός ανέρχονταν στα 620.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ