× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Χωρίς να τηρούνται καν τα προσχήματα...»

Βολές της υποψήφιας Περιφερειάρχη Βάσως Χοχλάκα για την εκδήλωση παρουσίασης του Αλκιβιάδη Στεφανή με την παρουσία του Πρωθυπουργού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 1/8/2023

«Χωρίς να τηρούνται καν τα προσχήματα...»

H υποψήφια Περιφερειάρχης Βάσω Χοχλάκα με δήλωση της σχολιάζει την χθεσινή εκδήλωση παρουσίασης της υποψηφιότητας του Αλκιβιάδη Στεφανή με την συμμετοχή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δήλωση της κ.Χοχλάκα έχει ως εξής:


Είναι πάντα σημαντικό να έρχεται ο πρωθυπουργός της χώρας μας στα νησιά μας, ακόμα κι αν η επίσκεψη αφορά αμιγώς κομματικά ζητήματα.

Με κάθε σεβασμό όμως στον τέως αρχηγό του Στρατού μας και υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Στεφανή, είναι εντελώς ιδιοκτησιακή η αντίληψη να ομιλεί προεκλογικά,παρουσία του πρωθυπουργού μέσα στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κόστος, επισης, όλων των μετακινήσεων του πρωθυπουργικού αεροπλάνου ποιοι θα το πληρώσουν;

Χωρίς να τηρούνται καν τα προσχήματα...Προκαλεί και εκθέτει η επίσημη πρώτη της ΝΔ στα αυτοδιοικητικά μας πράγματα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ