× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο Νάσος Γιακαλής στην κούρσα για την Περιφέρεια;

Το γνωστό ιστορικό αυτοδιοικητικό στέλεχος της Κεντροαριστεράς, δέχεται προτάσεις να μπει επικεφαλής στην προσπάθεια του χώρου να διεκδικήσει την Περιφέρεια βορείου Αιγαίου

Γράφει ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ Δημοσίευση 18/7/2023

Ο Νάσος Γιακαλής στην κούρσα για την Περιφέρεια;

«Εκλογές λέγανε στη δεκαετία του 1990, είναι μια διαδικασία στην οποία συμμετέχουν πολλοί για να κερδίσει στο τέλος ο Γιακαλής». Τη ρήση αυτή – πολιτικό παρασκήνιο προσπαθούν να επιβεβαιώσουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ σήμερα, προτείνοντας στον πρώην Δήμαρχο και Περιφερειάρχη να μπει επικεφαλής συνδυασμού που θα διεκδικήσει την περιφέρεια βορείου Αιγαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως ο ίδιος ο κ. Γιακαλής δήλωσε στο «Ν» επιβεβαιώνοντας σχετική πληροφορία «όντως δέχεται προτάσεις από πολλά στελέχη κυρίως από το ΠΑΣΟΚ αλλά δεν έχει ακόμα αποφασίσει τι θα κάνει».

Ας σημειωθεί ότι ήδη αρνητικά απάντησε σε σχετική πρόταση να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου Παναγιώτης Προβέτζας.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ