× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Υπέρ υποψηφιότητας Στεφανή ο Ανδρέας Τρούμπης

Με δήλωση του ο πρύτανης του πανεπιστημίου Ανδρέας Τρούμπης εκφράζει την υποστήριξη του στην υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή ως Περιφερειάρχη βορείου Αιγαίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/7/2023

Υπέρ υποψηφιότητας Στεφανή ο Ανδρέας Τρούμπης

Με δήλωση του ο πρύτανης του πανεπιστημίου Ανδρέας Τρούμπης εκφράζει την υποστήριξη του στην υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή ως Περιφερειάρχη βορείου Αιγαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη δήλωση του ο κ. Τρούμπης αναφέρει:

«Ως ο αρχαιότερος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, 35 χρόνια περιμένω να δω μια διοίκηση Περιφέρειας να αντιληφθεί το στρατηγικό ρόλο του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην ανάπτυξη και κοινωνική εξέλιξη του Αρχιπελάγους. Υιοθετώντας μια συνολική πολιτική προγραμματισμού, γενναίας χρηματοδότησης, στρατηγικής συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης των θεσμών. Όπως η Κρήτη ή η Κεντρική Μακεδονία, όπου οι αντίστοιχες Αρχές συνέβαλαν καθοριστικά στην εκρηκτική ανάπτυξη των αντιστοίχων Ιδρυμάτων. Πέραν των απαιτήσεων μικρής κλίμακας επιμέρους νήσσων και κλάδων, το ζητούμενο είναι η συνέργεια των μεγάλων δράσεων. Η υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή μου γεννά εδραία αισιοδοξία ότι η στρατηγική θεώρηση του ανδρός θα ανοίξει, επιτέλους, έναν ανάλογο δρόμο συνεργασίας και προόδου. Οι ευκαιρίες είναι εδώ, είμαι βέβαιος ότι συνεργαζόμενοι θα τις αξιοποιήσουμε. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ