× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Χρυσά κορίτσια» από τη Μυτιλήνη στα Γιάννενα

Πρώτη θέση από την Τριανταφυλλιά Βερβέρη και τη Μαριάνθη Βυρή του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, στο αγώνισμα του διπλού σκιφ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας παίδων κορασίδων

Δημοσίευση 16/7/2023

«Χρυσά κορίτσια» από τη Μυτιλήνη στα Γιάννενα

Χρυσό μετάλλιο για την Τριανταφυλλιά Βερβέρη και τη Μαριάνθη Βυρή του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, σήμερα Κυριακή 16 Ιουλίου το πρωί στο αγώνισμα του διπλού σκιφ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας παίδων κορασίδων στα Γιάννενα.

«Καμαρώνω πραγματικά αυτήν την αποστολή και αυτήν την ομάδα του ΝΟΜ για όλη τους την παρουσία στα Γιάννενα. Όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά, εντυπωσιάζουν με τις επιδόσεις τους, την μαχητικότητα τους και το ήθος τους! Η νέα εποχή του ΝΟΜ που ξεκίνησε με τις τεράστιες επιτυχίες της Μηλενας δείχνει να έχει συνέχεια. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον προπονητή μας τον Αρίστο Βογιατζη και όλη την προπονητική ομάδα!» αναφέρει ο Πρόεδρος του ΝΟΜ Τάσος Μπαλής ο οποίος ανακοίνωσε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη Μυτιληνιά επιτυχία.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ