× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Διακρίσεις και αγώνες για τους Lesvos Runners

Δείτε αναλυτικά τους αγώνες και τις επιδόσεις των δρομέων της Λέσβου το περασμένο Σαββατοκύριακο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/6/2023

Διακρίσεις και αγώνες για τους Lesvos Runners

Πλούσια ήταν η δρομική δραστηριότητα το προηγούμενο Σάββατο 24 Ιουνίου με αγώνες σε εθνικό και τοπικό επίπεδο με συμμετοχή μελών των Lesvos Runners και άλλων Λέσβιων αθλητών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην περιοχή του Ολύμπου στη Θεσσαλία έγιναν οι αγώνες του Μαραθώνιου Ολύμπου (Olympus Marathon) με συμμετοχή αθλητών απ’ όλον τον κόσμο. Περιλαμβάνεται αγώνας 44 χιλιομέτρων, στον οποίο οι αθλητές ξεκινούν από τον αρχαιολογικό χώρο του Δίου στα 3 μόλις μέτρα υψόμετρο και φτάνουν ως τα 2.780 μέτρα, περνώντας μπροστά από τον ‘Θρόνο του Δία’, μια από τις ψηλότερες και πιο απόκρημνες κορυφές του βουνού και επιστρέφουν στο Λιτόχωρο. Επίσης τα τελευταία χρόνια γίνεται και ο αγώνας Olympus Ultra που είναι είναι αγώνας υπεραπόστασης ορεινού τρεξίματος 71 χιλιομέτρων με υψομετρική διαφορά +5550 μέτρων και αποτελεί έναν από τους δυσκολότερους αγώνες στην Ελλάδα.

Στον αγώνα των 44 χιλιομέτρων συμμετείχαν και τερμάτισαν με επιτυχία τα μέλη των Lesvos Runners Μάνος Ορφανός και Μιχάλης Τσώκος με τον πρώτο να καταλαμβάνει την 19η θέση, καθώς και οι συντοπίτες μας Π. Τζενεράλης και Β. Βαβλιάκης. Στον μεγάλο αγώνα των 71 χιλιομέτρων συμμετείχαν οι Lesvos Runners Γιάννης Μανιάτης και Μιχάλης Σπυριδάκης, με τον πρώτο να καταλαμβάνει την 24η θέση.

Το Σάββατο το απόγευμα έγινε επίσης αγώνας ορεινού τρεξίματος στα βουνά της Αγιάσου σε απόσταση 11,5 χιλιομέτρων σε δύσκολη και απαιτητική διαδρομή, με αφετηρία και τερματισμό στο Σταυρί και διοργανωτή την ομάδα Lesvos Ride. Συμμετείχαν πολλά μέλη των Lesvos Runners σε όλες τις κατηγορίες και κατέλαβαν τις περισσότερες θέσεις στο βάθρο των νικητών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ