× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της Λέσβου με σεβασμό στο περιβάλλον»

Σε Μήθυμνα, Πέτρα και Καλλονή, περιόδευσε ο πρώην Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στο νησί

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/6/2023

«Βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της Λέσβου με σεβασμό στο περιβάλλον»

Σε Μήθυμνα, Πέτρα και Καλλονή περιόδευσε σήμερα Τετάρτη, δεύτερη μέρα της επίσκεψής του στη Λέσβο ο πρώην Υπουργός Επικρατείας και πρωτοκλασσάτο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Γεραπετρίτης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Γεραπετρίτης και σε αυτή την περιοδεία του, συνοδευόταν από τους υποψήφιους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος καθώς και στελέχη της αυτοδιοίκησης στη Δυτική Λέσβο. 

Σε δήλωσή του κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην αγορά της Μήθυμνας, ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης της Λέσβου, οι οποίες όπως σημείωσε είναι απεριόριστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είπε η Λέσβος είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της χώρας και διαθέτει ένα εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον το οποίο μάλιστα προστατεύεται από την UNESCO.

«Η Λέσβος είναι από τις μεγάλες μας προτεραιότητες ως Νέα Δημοκρατία και θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα ώστε να αναβαθμιστεί ο τόπος, να παραμένουν οι κάτοικοι στο νησί και να τους παρέχονται όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες για μια αξιοπρεπή διαβίωση. 

Σε κάθε περίπτωση στοχεύουμε σε μια βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη με κανόνες και παράλληλα δημιουργία καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας ώστε να παραμένουν οι νέοι στον τόπο τους». 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ