× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Σκαλοχώρι

Οργανωμένη από την Κοινότητα του χωριού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/12/2019

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Σκαλοχώρι

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Σκαλοχώρι του Δήμου Δυτικής Λέσβου που οργανώθηκε από το Συμβούλιο της Κοινότητας σε συνεργασία με τον Δήμο αλλά και τοπικούς συλλόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Συγκεκριμένα στην οργάνωση της γιορτής ο Σύλλογος Γεωργών και Ποιμένων Άγιος Μόδεστος, ο Σύλλογος Κύριων και Δεσποινίδων Σαπφώ, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Συνεταιρισμός Γυναικών Σκαλοχωρίου.


Με ανακοίνωση της η Κοινότητα Σκαλοχωρίου ευχαριστεί όλους τους εθελοντές και όλους όσους πρόσφεραν στο να πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή και όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή.
Στις χθεσινές εκδηλώσεις συμμετείχαν η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού και Νεότητας Ζαχαρούλα Ιωακείμ ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Αυτεπιστασίας Ιορδάνης Ιορδάνου και η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου δυτικής Λέσβου Ταξιαρχούλα Πνακά.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ