× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ποτέ, ποτέ ποτέ δε θα γίνεις δημοσιογράφος

Ο Στρατής Κυτελης ας μαζέψει όποιον θεωρεί τον εαυτό του Δήμαρχο, όποιον τον παρασέρνει στο γκρεμό

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/12/2019

Ποτέ, ποτέ ποτέ δε θα γίνεις δημοσιογράφος
' χρόνος ανάγνωσης

Σε γνωστή παραδημοσιογραφική ιστοσελίδα με την οποία συστηματικά συνεργάζεται γνωστός χομπίστας των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης υπογράφει ως «Αυτοδιοικητικός» (τρομάρα του) ένα άρθρο με το οποίο επιτίθεται στην ερευνητική δημοσιογραφία εδώ «στο Νησί» και όχι μόνο.

Πιστεύει προφανώς ότι δεν πρέπει να αναφερόμαστε στα όσα συμβαίνουν στην πόλη, τυχαία ή ως αποτέλεσμα αδιαφορίας για τα πραγματικά προβλήματα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με το κείμενο του αυτό θεωρεί πως ευχαριστεί αλλά και κάνει καλό στον (αυτήν την περίοδο) αφέντη του Δήμαρχο Μυτιλήνης και έτσι του παρέχει καλές υπηρεσίες ως… εξωτερικός συνεργάτης που καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες σε παροχή εξειδικευμένων γνωμών σε ζητήματα δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας.

Αγνοεί (και φυσικά αγνοεί ο άνθρωπος συνταξιούχος άλλου αντικειμένου είναι}, ότι με τα κείμενα του αυτά απλά βγάζει τα κόμπλεξ του έναντι των δημοσιογράφων. «Δεν έσκισε ποτέ τις θολές γραμμές των οριζόντων» που λέει κι ο ποιητής, τι να κάνουμε διάλεξε άλλο επαγγελματικό αντικείμενο παρά του ότι κατά καιρούς παραδημοσιογραφικά τσαλαβουτούσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βλέπετε κανένα ΙΚΑ και καμιά Εφορεία δεν τον κάλεσε ποτέ αυτόν και τα αφεντικά του να πληρώσουν ό,τι θα έπρεπε να πληρώνουν. Κάπως έτσι θεωρεί πως έγινε εξουσία και βγάζει και γλώσσα.

Το χειρότερο όμως είναι ότι θεωρεί πως έγινε αυτοδιοικητικός αυτός που περνούσε το νερό - τη ζωή του όλη - κάτω από το άχυρο. Δεν συγκρούστηκε ποτέ με τίποτα, πάντα με τις εξουσίες, όλες τις εξουσίες νταραβερίζονταν, και τώρα έγινε… αυτοδιοικητικός.

Ας είναι. Όταν θα τον πετάξει σαν την τρίχα από το ζυμάρι ο Στρατής Κύτελης ας επιστρέψει στον τόπο όπου κατ’ αυτόν ασκείται η πολιτική. Το πάρκο της Αγίας Ειρήνης.

Γιατί δημοσιογράφος δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ. Όσο κι αν βρίσει, συκοφαντήσει, παρασύρει σε λάθη ανθρώπους που κάνουν το σφάλμα να τον εμπιστευτούν.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΚΕ: «Όχι» στη συγκάλυψη για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Μαρία Κομνηνάκα χαρακτήρισε πλυντήριο την πρόταση της κυβέρνησης για την συγκρότηση εξεταστική
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Αναφορά στη Βουλή για τη στέγαση αγροτικών ιατρών στη Λήμνο κατέθεσε η Κομνηνάκα

Το Νομαρχιακό Τμήμα Λήμνου της ΑΔΕΔΥ και βουλευτές του κόμματος ζητούν από την κυβέρνηση να τηρήσει τις δεσμεύσεις της 2ης ΥΠΕ και να επαναφέρει το επίδομα στέγασης και σίτισης για την ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού στο νησί.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Πάμε βόλτα με τα νέα ηλεκτρικά ποδήλατα της Μυτιλήνης

Εφτά σταθμοί φόρτισης στην πόλη. Ξεκίνησε η τοποθέτηση των ποδηλάτων
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εργασίες ανακαίνισης σε 3ο Γυμνάσιο ‑ 4ο Λύκειο Μυτιλήνης

Ο Δήμαρχος Παναγιώτης επισκέφθηκε το κτίριο των δύο σχολείων μαζί με τον αντιδήμαρχο Παιδείας, τον πρόεδρο της κοινότητας Μυτιλήνης και τον Πρροϊστάμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τεχνητή νοημοσύνη και ιατρική μπορούν να συμβαδίσουν;

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου διοργάνωσε θερινό σχολείο για τις εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης στην ιατρική με συμμετοχή 40 επιστημόνων από όλη την Ελλάδα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αποκατάσταση προβλήματος έκδοσης Αδειών στη Διεύθυνση Μεταφορών

Η έκδοση αδειών κυκλοφορίας οχημάτων και αδειών οδήγησης είναι πλέον εφικτή.
ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Συκαμνιά πλημμύρισε με τραγούδια, χορούς και μνήμες

Mια παραδοσιακή πατινάδα από το Σύλλογο Γυναικών του χωριού ξεχύθηκε στα καλντερίμια, ταξιδεύοντας κατοίκους και επισκέπτες σε παλιές εποχές και ζωντανεύοντας την αυθεντική παράδοση
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

80% επιτυχία στις πανελλαδικές για το 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης

Πολλοί μαθητές κατάφεραν να εισαχθούν στην πρώτη ή δεύτερη επιλογή τους, σε σχολές όπως Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική, Οικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Κοινωνιολογία κ.α.
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Καλοκαιρινό καλλιτεχνικό εργαστήρι από την Poliana

Την Πέμπτη 31 Ιουλίου στις 6:30 μ.μ περάστε ένα δημιουργικό απόγευμα. Δηλώστε συμμετοχή !
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Γιορτάζει ο Αγιος Στέφανος πίσω από το νοσοκομείο Μυτιλήνης

Την Παρασκευή και το Σάββατο 1 και 2 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν εσπερινός και Θεία Λειτουργία
ΘΕΑΤΡΟ

Μεγάλη απώλεια για τα θεατρικά σωματεία της Λέσβου

Η ανακοίνωση της ΘΕΣΙΣ για τον θάνατο της Νίκας Γεωργή
ΧΩΡΙΑ

Στην αφθονία υποσχέσεων, στη δίψα ο Πολιχνίτος

Καφέ νερό, άδειοι πυροσβεστικοί κρουνοί και το χωριό στα όρια της επιβίωσης, ενώ οι υποσχέσεις του Δήμου Δυτικής Λέσβου για συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μετατίθενται «μετά τον Δεκαπενταύγουστο» -Συνέντευξη με τον Αργύρη Τσιτσάνο