× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ανοιχτή συγκέντρωση στην Καλλονή!

Την Τετάρτη στις 11 το πρωί ως αντίδραση στις εξαγγελίες της Κυβέρνησης για το προσφυγικό - μεταναστευτικό

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/12/2019

Ανοιχτή συγκέντρωση στην Καλλονή!

Μπορεί η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου να ανακοίνωσε για το πρωί της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου, την πραγματοποίηση συνέντευξης τύπου από τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου και τους Δημάρχους του νησιού, ωστόσο ο Δήμος Δυτικής Λέσβου πηγαίνει και ένα βήμα παρακάτω, οργανώνοντας και ανοιχτή συγκέντρωση στην Πλατεία της Καλλονής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με αυτόν τον τρόπο οι δημότες της Δυτικής Λέσβου θα μπορέσουν να εκφράσουν μαζικά την αντίθεσή τους στις εξαγγελίες της Κυβέρνησης αναφορικά με τη δημιουργία νέας κλειστής δομής στο νησί μας. 

Συγκεκριμένα: «Μετά την απόφαση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών την ερχόμενη Τετάρτη 11/12/2019, ως αντίδραση στην δημιουργία νέας δομής στην Λέσβο, ο Δήμος Δυτικής Λέσβου αποφάσισε –επιπλέον- της προγραμματισμένης συνέντευξης Τύπου στη Μυτιλήνη την ίδια ημέρα, την πραγματοποίηση ανοιχτής συγκέντρωσης στις 11 το πρωί στην πλατεία της Καλλονής.»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ