× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ναυαγοσώστες, έσο έτοιμοι!

Ανακοίνωση του Δήμου Δυτικής Λέσβου για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τη σχετική άδεια

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/12/2019

Ναυαγοσώστες, έσο έτοιμοι!

Ανακοίνωση εξέδωσε η αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δυτικής Λέσβου αναφορικά με τις θέσεις ναυαγοσώστη, που θα προκηρυχθούν το επόμενο διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά: «Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Ασανούλα Γιαννή-Κοκκινέλλη, ενημερώνει όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν Άδεια Ναυαγοσώστη, να μεριμνήσουν από τώρα για να αποκτήσουν όλες τις σχετικές άδειες/προϋποθέσεις, προκειμένου να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή ετοιμότητά τους, όταν και θα βγει η σχετική προκήρυξη του Δήμου Δυτικής Λέσβου.

Υπενθυμίζεται ότι η κάλυψη θέσεων ναυαγοσωστών (από 1/6/2020) ότι είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την διατήρηση του σήματος ποιότητας «Γαλάζια Σημαία» στις παραλίες της Λέσβου.»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ