× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Χρυσό μετάλλιο και ατομικό ρεκόρ για την Όλγα Φιάσκα

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία κατέγραψε η Μυτιληνιά αθλήτρια Όλγα Φιάσκα

Δημοσίευση 9/4/2023

Χρυσό μετάλλιο και ατομικό ρεκόρ για την Όλγα Φιάσκα

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία κατέγραψε η Όλγα Φιάσκα η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 35 χλμ. βάδην στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Βάδην που συνδυάστηκε με νέο ατομικό ρεκόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μυτιληνιά αθλήτρια επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι έχει επανέλθει πλήρως, ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί στην Αττάλεια της Τουρκίας με επίδοση 2:58.44, βελτιώνοντας το 2.59.08 που είχε από πέρυσι.

Στο καλύτερο χρονικά σημείο η αθλήτρια της Αθλοκίνησης που μέχρι πρότινος προπονούνταν στη Μυτιλήνη υπό τις οδηγίες του Γρηγόρη Κοντού, απέδειξε ότι έχει βρει ξανά την αυτοπεποίθηση της, συνεχίζοντας έτσι την εξαιρετική δουλειά και μακριά από τη Λέσβο που έχουν μπει οι βάσεις.

Η Όλγα Φιάσκα το καλοκαίρι θα διεκδικήσει τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, ενώ μέσα από το ράνκινγκ θα επιδιώξει την πρόκριση της και στο παγκόσμιο της Βουδαπέστης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, στο αντίστοιχο αγώνισμα των Ανδρών νικητής ήταν ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ διανύοντας την απόσταση σε 2.37.25, ενώ τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα κατέλαβε ο Γιάννης Καυκάς με 2.45.19, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ του.

Την εξαιρετική της πορεία συνεχίζει όμως και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, που ήταν νικήτρια στα 20χλμ. με 1 ώρα 29.56, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Κυριακή Φιλτισάκου, που ήταν τρίτη στην ίδια απόσταση με 1.34.08. Τέλος, στα 20χλμ. των Ανδρών ο Κώστας Ντεντόπουλος κατέλαβε την τέταρτη θέση με 1.29.56, στην 7η θέση ήταν ο Ανδρέας Καραγιάννης με 1.34.31 και στην 8η ο Άνθιμος Κελεπούρης με 1.34.51.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ