× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

New Balance: 4 συμβουλές για να επιλέξετε το σωστό μοντέλο sneakers για τις ανάγκες σας

Δημοσίευση 3/4/2023

New Balance: 4 συμβουλές για να επιλέξετε το σωστό μοντέλο sneakers για τις ανάγκες σας

Η επιλογή του σωστού μοντέλου sneakers δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Εκτός του στυλιστικού και χρωματικού κομματιού, τα σωστά sneakers είναι ποιοτικά και απαντούν στις ανάγκες τις καθημερινότητάς μας.

Για παράδειγμα, αν χρειάζεστε ένα μοντέλο αθλητικά παπούτσια για την προπόνηση, υπάρχουν μάρκες που στοχεύουν στην άνεση κατά την άθληση, χωρίς φυσικά να κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα ή το στυλ των μοντέλων τους.

Σε αυτόν τον οδηγό θα εξετάσουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν αγοράσετε το επόμενο sneaker σας. Από τις τοπ επιλογές σε brand εώς και τα πιο στυλάτα μοντέλα για τις κάζουαλ εμφανίσεις σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιλέγοντας ένα ζευγάρι sneakers: Αθλητικά New Balance και άλλες επιλογές

Γίνεται λοιπόν εμφανές, πως η σωστή επιλογή έχει να κάνει με τις δικές σας ανάγκες και την καθημερινότητά σας. Αν για παράδειγμα, ψάχνετε ένα ζευγάρι sneakers για το γυμναστήριο και την προπόνηση, τότε μάρκες όπως η New Balance αποτελούν σχεδόν μονόδρομο, τόσο όσον αφορά το στυλ αλλά και την ποιότητα στην άθληση. 

Αντιθέτως, τα sneakers που παράγουν οίκοι μόδας όπως η Tommy Hilfiger είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή για τις κάζουαλ και ημιεπίσημες εμφανίσεις μας. Σε περίπτωση που ψάχνετε λοιπόν κάτι τέτοιο, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από Tommy Hilfiger sneakers στο https://answear.gr/m/tommy-hilfiger.

Ας δούμε όμως τα χαρακτηριστικά που έχει κάθε ένας από τους παραπάνω τύπους sneakers.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιό μοντέλο Sneakers να επιλέξετε για το γυμναστήριο ή την προπόνηση;

Τα sneakers που φτιάχνονται με γνώμονα την άνετη και ποιοτική άθληση, έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, τα sneakers της Under Armor ή της New Balance παράγονται με προτεραιότητα την άνεση και την προστασία του ποδιού κατά τις έντονες δραστηριότητες. 

Έτσι, αυτές οι εταιρείες στοχεύουν στα ποιοτικά υλικά κατασκευής, τους ενισχυμένους πάτους, και την απορρόφηση των κραδασμών. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Sneakers για κάζουαλ εμφανίσεις: Τι να επιλέξω;

Αντίστοιχα, τα sneakers που φτιάχνονται για να μας συνοδέψουν στις καθημερινές εξόδους, στοχεύουν και αυτά στην άνεση. Όμως, η προτεραιότητα εδώ δίνεται κυρίως στο στυλ και τις σχεδιαστικές επιλογές που έχει ο καταναλωτής. 

Φυσικά, ένα ζευγάρι sneakers της Tommy Hilfiger ή της Calvin Klein έχει συνήθως πιο διακριτικό σχεδιαστικά, για να προσδώσει μία έξτρα νότα φινέτσας. 

Στυλ, μέγεθος και χρώμα: Πού μπορείτε να βρείτε τα πλέον ποιοτικά sneakers;

Η τελική επιλογή έχει να κάνει με τις ανάγκες αλλά και το προσωπικό στυλ του καθενός. Το καλό είναι πως οι online επιλογές είναι πολλές, τόσο για όσους βρίσκονται στην Ελλάδα, όσο και για αυτούς που κάθονται στην Κύπρο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, στο κατάστημα της Answer στην Κύπρο, θα βρείτε τα τελευταία μοντέλα sneakers της Νew Balance στο https://answear.com.cy/m/new-balance, της Tommy Hilfiger, αλλά και όλων των υπολοίπων επώνυμων brands της αγοράς. Ο στόχος είναι να βρείτε ένα ζευγάρι sneakers που να απαντά στις ανάγκες σας όσον αφορά το στυλ, το χρώμα αλλά και το μέγεθος του υποδήματος. 

Αυτοί είναι άλλωστε και οι βασικότεροι τρεις παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το τέλειο οπτικά αθλητικό υπόδημα. Όμως, μη ξεχνάτε πως στην τελική επιλογή θα πρέπει πάντα να σκέφτεστε και τις προσωπικές ανάγκες σας. Αυτές φυσικά προκύπτουν από τις δραστηριότητες που αναλύσαμε παραπάνω. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Έκτακτη δρομολόγηση του Asterion II

Μπαίνει στην γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη τα Σάββατα του Ιουλίου και του Αυγούστου για να καλύψει τις ανάγκες μεταφοράς οχημάτων και φορτηγών
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η πρώτη πτήση από Αυστρία στη Λέσβο

Μετά από πολυετή απουσία, που δεν υπήρχε σύνδεση, επέστρεψε η πτήση charter και θα πραγματοποιείται έως τις αρχές Οκτωβρίου
ΕΛΛΑΔΑ

Όλα καλά με τις φορολογικές δηλώσεις λέει η ΑΑΔΕ

Δημιουργία εντυπώσεων από την πλευρά των λογιστών βλέπει η φορολογική διοίκηση σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις για τα προβλήματα στην διαδικασία κατάθεσης των φορολογικών δηλώσεων
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Καλωσόρισμα από το Δήμαρχο

Ευχάριστη πρωινή έκπληξη είχε μια ομάδα Τούρκων τουριστών την Παρασκευή 17 Μαΐου στην Πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης
ΕΡΓΑΣΙΑ

Πανυπαλληλική απεργία την Τρίτη 21 Μαΐου

24ώρη απεργία έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ, απεργιακή συγκέντρωση στη γενική γραμματεία Αιγαίου στη Μυτιλήνη διοργανώνει το Ν.Τ. Λέσβου της ΑΔΕΔΥ
ΕΡΓΑΣΙΑ

Προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος κατάρτισης του Επιμελητηρίου Λέσβου

Μέχρι την Τετάρτη 22 Μαΐου η υποβολή των ενστάσεων
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Έλληνες και Τούρκοι, με προορισμό τον Μανταμάδο στη χάρη του Αρχαγγέλου

Χιλιάδες επισκέπτες καταφθάνουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας ακτοπλοϊκά στη Λέσβο για το πανυγήρι του Ταξιάρχη. Μεγάλο ενδιαφέρον και από τους Τούρκους επισκέπτες οι οποίοι μεταβαίνουν στο προσκύνημα για να δουν τα δρώμενα
ΑΓΡΟΤΕΣ

Αγρότες και κτηνοτρόφοι, σάκκος του μποξ για ΟΠΕΚΕΠΕ και Υπουργείο

Ανακοίνωση από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου για τις πληρωμές των επιδοτήσεων και τα προβλήματα που προέκυψαν
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ξεκίνημα μετ’ εμποδίων για τις φορολογικές δηλώσεις

Σωρεία προβλημάτων διαπιστώνουν οι λογιστές
ΕΡΓΑΣΙΑ

12 θέσεις στο Δήμο Μυτιλήνης

Μέχρι την Πέμπτη 23 Μαΐου η υποβολή των αιτήσεων
ΑΤΖΕΝΤΑ

Εκδήλωση στην Καλλονή για τον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα

Υπό την αιγίδα του Δήμου Δυτικής Λέσβου
ΑΓΡΟΤΕΣ

Συνάντηση Αντωνέλλη με τους εργολάβους της Δακοκτονίας

Εν όψει της έναρξης του Προγράμματος καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς για το 2024