× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Το ούζο Πλωμαρίου «κατακτά» και τo εμβληματικό πολυκατάστημα Galerie Lafayette

Ένα ξεχωριστό ελληνικό brand που μέσα στο elegant μπουκάλι του κλείνει τα αρώματα της Ελλάδας

Δημοσίευση 28/3/2023

Το ούζο Πλωμαρίου «κατακτά» και τo εμβληματικό πολυκατάστημα Galerie Lafayette

To εθνικό μας παραδοσιακό απόσταγμα, το Oύζο Πλωμαρίου, ταξιδεύει και εκτός Ελλάδος μαγεύοντας τους λάτρεις του ούζου σε όλες σχεδόν τις ηπείρους. Απόλυτα συνυφασμένο με την ελληνική παράδοση και τον λαμπερό ήλιομεταφέρειάρωμα Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η πρόσφατη όμως, «άφιξή» του σ’ ένα από τα πιο εμβληματικά πολυκαταστήματα της Ευρώπης, το Galerie Lafayette, το καθιερώνει πλέον ως επίσημο πρεσβευτή της χώρας μας και στην πόλη του φωτός.

Ένα ξεχωριστό ελληνικό brand που μέσα στο elegant μπουκάλι του κλείνει τα αρώματα της Ελλάδας, έχει βρει πλέον τη δική του θέση στον κατάλογο τουβραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατόριου Μαυρομμάτης που βρίσκεται στον μεγαλύτερο και λαμπρότερο ναό της μόδας στην Ευρώπη,Galerie Lafayette.

Το Ούζο Πλωμαρίου, που βρίσκεται σε πολλά ακόμα σημεία της Γαλλίας, μεταφέρει πλέον την ελληνική παράδοση και σε έναν χώρο που παραδοσιακά επισκέπτονται όλοι όσοι ταξιδεύουν στο Παρίσι. Εκατομμύρια καταναλωτές λοιπόν θα έχουν τη δυνατότητα μετά τα ψώνια τους,να απολαύσουν ένα Ούζο Πλωμαρίου με πάγο στο πιο πολυσύχναστο spotτης Γαλλικής πρωτεύουσας μετά τον Πύργο του Άιφελ!

Ένα μαγευτικό μεσογειακό διάλειμμα στην καρδιά της πρωτεύουσας της Γαλλίας, ένα νοερό ταξίδι που θα τους θυμίσει τον ζεστό Ελληνικό ήλιο και την αύρα της θάλασσας.

Το Ούζο Πλωμαρίου αυτή τη στιγμή εξάγεται σε περίπου 50 χώρες, στόχος είναι να ταξιδέψει και σε άλλους προορισμούς και να συνεχίσει να αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πρεσβευτές της χώρας μας.

Λίγα λόγια για το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου:

Η ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ξεκινά το1894 με την περίφημη συνταγή του ιδρυτή του. Μια 100% ελληνικήπαραδοσιακή αποσταγματοποιϊα που παράγει το εκλεκτό Ούζο Πλωμαρίου χρησιμοποιώντας την ίδια, μυστική συνταγή με έμφαση στους εξαιρετικούς καρπούς και βότανα.Χρησιμοποιεί τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο απόσταξης σε μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου σφραγίζεται στη γνωστή παραδοσιακή συσκευασία με το χαρακτηριστικό φελλό και προσφέρει μια πολύτιμη ισορροπία γεύσης που επιτυγχάνουν τα πιο εκλεκτά ποτά με ονομασία προέλευσης.Το 70% του όγκου που αποστάζετε εξάγεται σε περίπου 50 χώρες.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μαθητές των Γεωπάρκων της Λέσβου και της Γερμανίας

Πρωταγωνίστησε το Γυμνάσιο Αγιάσου και το Μουσείο Απολιθωμένου Δάσους
ΑΓΟΡΑ

Το χειμερινό ωράριο της αγοράς

Από την Τρίτη 17 Οκτωβρίου έως τις αρχές Μαΐου
ΕΡΓΑΣΙΑ

«Να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου»

Και να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες με μόνιμο προσωπικό ζητά η βουλεύτρια του ΚΚΕ, Μαρία Κομνηνάκα
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Σχεδόν διπλάσιοι οι θάνατοι από τις γεννήσεις στο βόρειο Αιγαίο

691 γεννήσεις και 1.300 θάνατοι στο νομό Λέσβου το 2022
ΕΛΛΑΔΑ

Αλλάζει τις τραπεζικές συναλλαγές η υπηρεσία IRIS

Επανάσταση στις συναλλαγές για καταναλωτές, επιχειρήσεις και Δημόσιο φέρνει η υπηρεσία IRIS με απευθείας άμεσες πληρωμές δια μέσου τραπεζικών λογαριασμών
ΚΟΣΜΟΣ

Νέα ελαιοκομική χρονιά με το έξτρα παρθένο στα 8,4 ευρώ

Η αγορά έχει προεξοφλήσει τα μειωμένα αποθέματα αλλά και την μικρή παραγωγή ελαιολάδου
ΕΛΛΑΔΑ

Δεν μπαίνει πλαφόν στο ελαιόλαδο δηλώνει η κυβέρνηση

Προειδοποιεί με πρόστιμα τις τυποποιητικές επιχειρήσεις αν κερδοσκοπήσουν ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας
ΑΓΡΟΤΕΣ

Πλήρη ένταξη του ΟΠΕΚΕΠΕ στο gov.gr ανακοίνωσε ξανά ο Αυγενάκης

Ποιόν προσπαθεί να πείσει ο υπουργός με τις συνεχόμενες ανακοινώσεις του για τον ΟΠΕΚΕΠΕ;
ΑΓΟΡΑ

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Υψηλή ποιότητα, μοναδική φρεσκάδα και πάντα χαμηλές τιμές!
ΕΛΛΑΔΑ

Ο «χάρτης» των πληρωμών για την περίοδο 2 ‑ 6 Οκτωβρίου

Δείτε τα επιδόματα και τις συντάξεις που θα πληρωθούν την επόμενη εβδομάδα
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα δρομολόγια των άγονων ακτοπλοϊκών γραμμών του Οκτωβρίου

Δείτε τις μέρες και τις ώρες αναχώρησης των πλοίων από τα λιμάνια της Καβάλας και της Θεσσαλονίκης
ΕΛΛΑΔΑ

Κέρδη για το πρώτο εξάμηνο του 2023 ανακοίνωσε η Group Attica

Αύξηση τζίρου στα 47,49 εκατ. ευρώ πέτυχε η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο ακτοπλοϊκή εταιρεία και λειτουργικά κέρδη.