× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Το ούζο Πλωμαρίου «κατακτά» και τo εμβληματικό πολυκατάστημα Galerie Lafayette

Ένα ξεχωριστό ελληνικό brand που μέσα στο elegant μπουκάλι του κλείνει τα αρώματα της Ελλάδας

Δημοσίευση 28/3/2023

Το ούζο Πλωμαρίου «κατακτά» και τo εμβληματικό πολυκατάστημα Galerie Lafayette

To εθνικό μας παραδοσιακό απόσταγμα, το Oύζο Πλωμαρίου, ταξιδεύει και εκτός Ελλάδος μαγεύοντας τους λάτρεις του ούζου σε όλες σχεδόν τις ηπείρους. Απόλυτα συνυφασμένο με την ελληνική παράδοση και τον λαμπερό ήλιομεταφέρειάρωμα Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρόσφατη όμως, «άφιξή» του σ’ ένα από τα πιο εμβληματικά πολυκαταστήματα της Ευρώπης, το Galerie Lafayette, το καθιερώνει πλέον ως επίσημο πρεσβευτή της χώρας μας και στην πόλη του φωτός.

Ένα ξεχωριστό ελληνικό brand που μέσα στο elegant μπουκάλι του κλείνει τα αρώματα της Ελλάδας, έχει βρει πλέον τη δική του θέση στον κατάλογο τουβραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατόριου Μαυρομμάτης που βρίσκεται στον μεγαλύτερο και λαμπρότερο ναό της μόδας στην Ευρώπη,Galerie Lafayette.

Το Ούζο Πλωμαρίου, που βρίσκεται σε πολλά ακόμα σημεία της Γαλλίας, μεταφέρει πλέον την ελληνική παράδοση και σε έναν χώρο που παραδοσιακά επισκέπτονται όλοι όσοι ταξιδεύουν στο Παρίσι. Εκατομμύρια καταναλωτές λοιπόν θα έχουν τη δυνατότητα μετά τα ψώνια τους,να απολαύσουν ένα Ούζο Πλωμαρίου με πάγο στο πιο πολυσύχναστο spotτης Γαλλικής πρωτεύουσας μετά τον Πύργο του Άιφελ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα μαγευτικό μεσογειακό διάλειμμα στην καρδιά της πρωτεύουσας της Γαλλίας, ένα νοερό ταξίδι που θα τους θυμίσει τον ζεστό Ελληνικό ήλιο και την αύρα της θάλασσας.

Το Ούζο Πλωμαρίου αυτή τη στιγμή εξάγεται σε περίπου 50 χώρες, στόχος είναι να ταξιδέψει και σε άλλους προορισμούς και να συνεχίσει να αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πρεσβευτές της χώρας μας.

Λίγα λόγια για το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου:

Η ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ξεκινά το1894 με την περίφημη συνταγή του ιδρυτή του. Μια 100% ελληνικήπαραδοσιακή αποσταγματοποιϊα που παράγει το εκλεκτό Ούζο Πλωμαρίου χρησιμοποιώντας την ίδια, μυστική συνταγή με έμφαση στους εξαιρετικούς καρπούς και βότανα.Χρησιμοποιεί τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο απόσταξης σε μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου σφραγίζεται στη γνωστή παραδοσιακή συσκευασία με το χαρακτηριστικό φελλό και προσφέρει μια πολύτιμη ισορροπία γεύσης που επιτυγχάνουν τα πιο εκλεκτά ποτά με ονομασία προέλευσης.Το 70% του όγκου που αποστάζετε εξάγεται σε περίπου 50 χώρες.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Απαραίτητη η αναβάθμιση των ξενοδοχείων της Λέσβου

Τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του τουριστικού προϊόντος της Λέσβου υπογράμμισε η προϊσταμένη της Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού του Βορείου Αιγαίου Νίκη Χατζηστυλιανού
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τακτικός: Να αξιοποιηθεί το λιμάνι του Σιγρίου

Αναγκαία η αποσυμφόρηση του λιμανιού της Μυτιλήνης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΡΟΤΕΣ

Κατάρρευση τιμών στην αγορά του ελαιολάδου

Πτωτικό ντόμινο ξεκίνησε από την Πορτογαλία, επεκτάθηκε στην Ισπανία, την Ελλάδα και την Ιταλία μέσα σε λίγες μέρες
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Ξανά καθολική απαγόρευση στις μετακινήσεις αιγοπροβάτων

Νέα μέτρα για την αντιμετώπιση των επιζωοτιών ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
ΑΓΡΟΤΕΣ

Χάθηκαν 160.000 αιγοπρόβατα σε 14 μήνες

Η πλημμύρες στην Θεσσαλία, η πανώλη, η ευλογιά και ο καταρροϊκός πυρετός επέφεραν ισχυρό πλήγμα στον Ελληνικά κοπάδια
ΑΓΡΟΤΕΣ

«Ο εφιάλτης είναι εδώ»

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ευλογιά
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Αυξημένες αφίξεις Τουρκων τουριστών για τη Γιορτή του Κάστανου

Με τέσσερα πλοία και εκατοντάδες επισκέπτες, η Μυτιλήνη υποδέχεται το τουριστικό κύμα από την Τουρκία για το Σαββατοκύριακο
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο τουριστικός τομέας της Λέσβου αλλάζει επίπεδο

Καλύτερη οργάνωση, περισσότερες επενδύσεις και περισσότερη δουλειά για να αναβαθμιστεί το τουριστικό προϊόν του νησιού
ΑΓΡΟΤΕΣ

Νέο διοικητικό συμβούλιο για τον «Φιλάρετο»

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μελισσοκομικού Συλλόγου Λέσβου
ΑΓΡΟΤΕΣ

Σε συναγερμό η κτηνοτροφία της Λέσβου μετά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ευλογιάς

Ξεκινούν άμεσα έλεγχοι σε όλες τις εκτροφές που είναι σε ακτίνα 3 χιλιομέτρων από τα Δάφια ενώ υπάρχει σοβαρή ανησυχία με δεδομένο ότι o ιός είναι πολύ υψηλής μολυσματικότητας
ΑΓΡΟΤΕΣ

Από χαμηλά ξεκινούν οι τιμές του ελαιολάδου στη Λέσβο

Λιγοστές οι διαθέσιμες ποσότητες στο νησί παρότι η συγκομιδή ξεκίνησε στα μέσα του Οκτωβρίου
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μια σημαντική συζήτηση για τουριστικό προϊόν της Λέσβου

Επιτυχημένη πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λέσβου που έβαλε επί τάπητος μικρά και μεγάλα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο