× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Εκλογές στο σύλλογο εστίασης «Ασπίδα»

Την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 οι εκλογές στο Επιμελητήριο Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/2/2023

Εκλογές στο σύλλογο εστίασης «Ασπίδα»

Την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων του συλλόγου «Ασπίδα» που εκπροσωπεί επιχειρήσεις εστίασης και ψυχαγωγίας της Μυτιλήνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Η ανακοίνωση για τις εκλογές έχει ως εξής: «Η θητεία  του Δ.Σ. ολοκλήρωσε την τριετία της. Η Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, ορίστηκε για τις εκλογές του Συλλόγου, στον χώρο του Επιμεληρίου Λέσβου και τον ορισμό νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και εκπροσώπων στην ΟΕΒΕΕ και στην ΠΟΕΣΕ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα θέλαμε να καλέσουμε όλα μας τα μέλη αλλά και όσα καταστήματα εστίασης στο νησί δεν έχουν γραφτεί, να γραφτούν και να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες του Συλλόγου μας.

 

Προσκαλούμε όσες και όσους ενδιαφέρονται και θέλουν να βοηθήσουν ενεργά να δηλώσουν την υποψηφιότητα τους στα μέλη του Δ.Σ. μέχρι 10 Φεβρουαρίου. Ο Σύλλογος χρειάζεται όσο το δυνατόν περισσότερα ενεργά μέλη και ευχόμαστε να δούμε πολλές υποψηφιότητες, τόσο από την πόλη της Μυτιλήνης όσο και από τα χωριά του νησιού μας».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ