× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Τρία είδη παπουτσιών για γυναίκες που θα κυριαρχήσουν αυτή την σεζόν!

Δείτε τι παπούτσια θα πρέπει να προσθέσετε στη ντουλάπα σας για το απόλυτο winter look, αν δεν έχετε ήδη! Είναι τα γυναικεία μποτάκια ένα must have υπόδημα για κάθε γυναικεία ντουλάπα;

Δημοσίευση 18/1/2023

Τρία είδη παπουτσιών για γυναίκες που θα κυριαρχήσουν αυτή την σεζόν!

Ένα από τα φετίχ κάθε γυναίκας είναι σίγουρα τα γυναικεία παπούτσια. Όσα και να έχουμε, η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μας φτάνουν. Πολλές φορές μάλιστα έχουν δίκιο όσοι μας λένε ότι είμαστε υπερβολικές με τα παπούτσια. Για να είμαστε λοιπόν εντάξει και με τον αριθμό των παπουτσιών που έχουμε στην κατοχή μας αλλά και με το γεγονός ότι θα έχουμε να φορέσουμε το κατάλληλο παπούτσι για κάθε περίσταση, θα πρέπει να σκεφτούμε ορισμένα πράγματα. Το πρώτο και σημαντικότερο παπούτσι που κάθε γκαρνταρόμπα πρέπει να έχει είναι σίγουρα ένα ζευγάρι καλά αθλητικά παπούτσια που μας εξυπηρετούν όλες τις ώρες της ημέρας. Πέραν όμως από την άνεση σε αυτό που πρέπει να δώσουμε αρκετή προσοχή είναι και το αισθητικό κομμάτι. Οι γόβες, οι μπότες, τα μποτάκια αλλά και τα γυναικεία oxfords είναι τα υπόλοιπα τέσσερα ζευγάρια που σίγουρα πρέπει να έχουμε στην κατοχή μας. Μπορεί πολλές να πιστεύετε ότι τις γόβες και τις μπότες τις φοράμε σε αρκετά επίσημες περιστάσεις αλλά με τα oxfords και τα μποτάκια δεν συμβαίνει αυτό. Τα μποτάκια μπορούν να φορεθούν παντού, από τα πρώτα ψώνια της ημέρας το γραφείο μέχρι και για ένα χαλαρό ποτό με φίλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπότες ή μποτάκια; Ποιο είναι το είδος που θα φορεθεί περισσότερο αυτή τη σεζόν;

Οι μπότες σίγουρα αποτελούν την επιτομή της γυναικείας κομψότητας και αυτό είναι δεδομένο. Τα μποτάκια όμως είναι και αυτά ένα είδος παπουτσιού που κολακεύουν κάθε πόδι αλλά και του δίνουν την άνεση που θέλει. Τα μποτάκια είναι για την γυναίκα ότι είναι τα Nike αθλητικά για τον άνδρα που εύκολα μπορείτε να βρείτε στο https://epapoutsia.gr/c/papoutsia-nike-andrika. Δηλαδή είναι ένα παπούτσι για όλες τις ώρες και για όλες τις περιστάσεις. Μπορείτε να φορέσετε τα μποτάκια σας το πρωί στο γραφείο, το μεσημέρι για φαγητό το απόγευμα για έναν καφέ με φίλους, το βράδυ για δείπνο με τον αγαπημένο σας αλλά και είναι αυτά που θα σας συνοδεύσουν σε ένα χειμωνιάτικο ταξίδι αναψυχής. Τα μποτάκια είναι ένα είδος πασπαρτού που αν κάποια γυναίκα τα φορέσει για πρώτη φορά, δεν πρόκειται να τα ξαναβγάλει ποτέ από τα πόδια της. Σε αντίθεση βέβαια με τις μπότες που δεν μπορείς να της φοράς όλες τις ώρες της ημέρας. Αν λοιπόν αγαπάτε το κομψό και εύκολο ντύσιμο, κάντε το με μποτάκια και δεν θα το μετανιώσετε ποτέ.

Πώς να φορέσετε τα μποτάκια σας με ένα midi ή κοντό φόρεμα για να λάμψετε;

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι τα μποτάκια δεν είναι ένα ευκολοφόρετο είδος παπουτσιού. Αυτή η άποψη είναι εντελώς λανθασμένη, αφού τα γυναικεία μποτάκια μπορούν να φορεθούν παντού και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Αν λοιπόν και εσείς αγαπάτε το κομψό υπόδημα επιλέξτε δερμάτινα μποτάκια για όλες τις ώρες ή με σουέτ περίβλημα για πιο επίσημες περιστάσεις. Μάλιστα τα μποτάκια σε σουέτ ύφασμα δίνουν μια πιο ρετρό αίσθηση σε όποια γυναίκα τα φορέσει και γι’ αυτό το λόγο επιλέγονται συνήθως σε συνδυασμό με midi ή maxi φορέματα της ίδιας λογικής. Αυτό σημαίνει ότι αν το στυλ σας είναι λίγο πιο ρομαντικό αυτού του είδους τα μποτάκια θα είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε για να ανανεώσετε το στυλ σας.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών

Την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στα γραφεία του υπουργείου Ναυτιλίας στον Πειραιά
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Λήμνου

Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στο κτήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιβαδοχωρίου
ΕΛΛΑΔΑ

Στο 25% η απορρόφηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης

Κίνδυνος απώλειας δεκάδων δις ευρώ που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για την ανάπτυξη της χώρας
ΑΓΡΟΤΕΣ

Στις 20 Ιανουαρίου η κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων

Η απόφαση για συντονισμένες αγροτικές κινητοποιήσεις σε όλη την χώρα είχε ληφθεί σε σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Στοπ στους καυστήρες πετρελαίου και φυσικού αερίου

Από 1η Ιανουαρίου 2025 ξεκίνησε η απαγόρευση εγκατάστασης καυστήρων πετρελαίου στα κτίρια αλλά και οι επιδοτήσεις για καυστήρες αερίου.
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Στους 563.543 ανήλθαν οι επιβάτες του αεροδρομίου Μυτιλήνης το 2024

Αγκομαχά η επιβατική κίνηση των πτήσεων εσωτερικού καθώς το δεύτερο εξάμηνο του 2024 παρουσίασε μείωση κατά 0,6% ενώ στο σύνολο του έτους αυξήθηκε μόλις κατά 2,7%
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου τα αιτήματα άρσης των επικαλύψεων από τους αγρότες

Εγκύκλιος του ΟΠΕΚΕΠΕ ορίζει πως θα γίνουν οι αιτήσεις και οι διορθώσεις στο ΟΣΔΕ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Εκλέχθηκαν οι πρόεδροι των τμημάτων του Επιμελητηρίου Λέσβου

Δείτε εδώ τα ονόματα των επικεφαλής των τεσσάρων τομέων που εκλέχθηκαν κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ.
ΑΓΡΟΤΕΣ

Στην Καλαμάτα το 10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς

Θα πραγματοποιηθεί από 30 Μαΐου ως 1 Ιουνίου
ΕΡΓΑΣΙΑ

Ζητούνται ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί σε Λέσβο και Σάμο

Η ΑμΚΕ "ΑΓΚΑΛΙΑ" ενισχύει το έργο της με νέες προσλήψεις
ΑΓΡΟΤΕΣ

Αργά και βασανιστικά συνεχίζεται η άνοδος των τιμών του ελαιολάδου

Τα κερδοσκοπικά παιχνίδια εμπόρων και τυποποιητών προκαλούν δυσφορία σε ελαιοπαραγωγούς και καταναλωτές σε Ελλάδα και Ισπανία
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΑΓΟΡΑ

Καίνε οι τιμές πετρελαίου και ρεύματος στη Λέσβο, μέσα στο καταχείμωνο

Αύξηση στο πετρέλαιο θέρμανσης καταγράφεται στα πρατήρια του νησιού ενώ και η τιμή της μεγαβατώρας στο ρεύμα πραγματοποιεί ράλι ανόδου