× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«Κάστανα, δώρα, ζεστό κρασί και Χριστουγεννιάτικη διάθεση στην Ερμού»

Ο Εμπορικός Σύλλογος της Μυτιλήνης διοργανώνει σειρά γιορτινών δράσεων τις επόμενες ημέρες στην κεντρική αγορά. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται την Τετάρτη 21 και την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου

Γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Δημοσίευση 17/12/2022

«Κάστανα, δώρα, ζεστό κρασί και Χριστουγεννιάτικη διάθεση στην Ερμού»
' χρόνος ανάγνωσης

Προσθέστε το Νησί στις αναζητήσεις σας

Add stonisi.gr on Google ↗

Με αισιοδοξία και εορταστική διάθεση ξεκινά η περίοδος του διευρυμένου ωραρίου λόγω Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στην αγορά της Μυτιλήνης με πολλές εκπλήξεις και εκδηλώσεις στην Ερμού και σε όλους τους εμπορικούς δρόμους.

Ουσιαστικά η εφαρμογή του διευρυμένου ωραρίου ξεκινά από σήμερα Σάββατο όπου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 4 το απόγευμα και θα συνεχισθεί έως και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από Δευτέρα έως Παρασκευή  η αγορά θα είναι ανοιχτή πρωί και απόγευμα έως τις 9 το βράδυ ενώ την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.  Ανοιχτά θα είναι εξάλλου τα μαγαζιά και αύριο Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Μιλώντας στο «Ν» 99 fm και στην εκπομπή «Πρωινοί Διάλογοι»  ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης Γιάννης Μουτζούρης για τον  προγραμματισμό των εκδηλώσεων στην αγορά της Μυτιλήνης, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι τα φετινά Χριστούγεννα είναι τα πρώτα μετά την περίοδο του κορονοϊού που γιορτάζονται με συνθήκες κανονικότητας στην αγορά κι έτσι αποφασίστηκε να τονωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η διάθεση και η ψυχολογία των καταναλωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όλες οι μέρες στην αγορά της Μυτιλήνης, αναφέρει ο κ. Μουτζούρης, θα έχουν γιορτινό χαρακτήρα με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και όμορφη μουσική στο πνεύμα των ημερών που θα ακούγεται από τα ηχεία σε όλη την αγορά. Από εκεί και πέρα ιδιαίτερη βαρύτητα θα δώσουμε στις Τετάρτες 21 και 28 Δεκεμβρίου, σε μια προσπάθεια να ενισχύσουμε τις ημέρες αυτές και να προσκαλέσουμε τον κόσμο να κατέβει νωρίτερα στην αγορά.

Σε τέσσερα σημεία της αγοράς τις ημέρες αυτές θα παίζουν μουσικοί γνωστοί  djs της Μυτιλήνης ενώ στη συνέχεια τέσσερα συγκροτήματα θα παίζουν ζωντανά σε κεντρικά σημεία. Ειδικότερα οι ΕΦΑΠΑΞ θα παίξουν στο κέντρο της αγοράς, η Νάσια Δαφιώτη με το Γρηγόρη Μολυβιάτη στο Γενί Τζαμί, οι Άνιμα και οι Ανιμάτο που θα παίξουν σε δύο ακόμη σημεία.

Για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχει δυνατότητα για face painting ενώ θα γίνεται και διανομή μπαλονιών. Σε τέσσερα σημεία της αγοράς, ακόμη θα διανέμεται ζεστό κρασί αρωματισμένο με πλούσια μυρωδικά και ζεστά κάστανα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τους λάτρεις της φωτογραφίας θα υπάρχει δυνατότητα για photo booth και οι συμπολίτες μας θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί με τις οικογένειές τους  με τον Άγιο Βασίλη.

Στο τέλος της βραδιάς θα κληρωθούν πλούσια δώρα σε μια λαχειοφόρο αγορά για όλους όσοι ψωνίσουν την ημέρα αυτή από τα καταστήματα του Εμπορικού Συλλόγου».

Όπως σημείωσε ο κ. Μουτζούρης οι εκδηλώσεις αυτές χρηματοδοτήθηκαν κατά μεγάλο μέρος από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και καταστηματάρχες της αγοράς που προσέφεραν και αυτοί χρήματα στην προσπάθεια που γίνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο λόγος για τον οποίον προχωράμε σε αυτές τις δράσεις  επισημαίνει ο Γιάννης Μουτζούρης, δεν είναι τόσο η αύξηση του τζίρου μας, αλλά κυρίως η δημιουργία γιορτινής ατμόσφαιρας στους εμπορικούς δρόμους ώστε οι συμπολίτες μας που θα έρθουν για ψώνια να απολαύσουν ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο ταξίδι».

Αναφερόμενος ο Γιάννης Μουτζούρης στις προσδοκίες των εμπόρων από τις γιορτές, σημειώνει ότι μετά από ένα δύσκολο Νοέμβρη που προηγήθηκε, μόλις την εβδομάδα αυτή ξεκίνησε λίγο να ζεσταίνεται η αγοραστική κίνηση η οποία όλοι ελπίζουν ότι θα κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add stonisi.gr on Google ↗
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Έφυγε από την ζωή ο Κυριάκος Γούναρης

Ένας από τους γνωστότερους ζαχαροπλάστες της Μυτιλήνης
Έφυγε από την ζωή ο Κυριάκος Γούναρης
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Το «Αριάδνη» επιστρέφει στη γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη

Μαζί με το «Νήσος Σάμος» θα σηκώσει το βάρος της μεταφοράς επιβατών και οχημάτων έως τα τέλη Σεπτεμβρίου
Το «Αριάδνη» επιστρέφει στη γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη
ΑΓΡΟΤΕΣ

Η Αγιάσος γιορτάζει τα κεράσια της με πλήθος επισκεπτών

Η 7η Γιορτή Κερασιού ξεχωρίζει στο ορεινό χωριό της Λέσβου με δωρεάν κεράσματα, μουσική, εκθέσεις και γεύσεις εμπνευσμένες από το τοπικό προϊόν
Η Αγιάσος γιορτάζει τα κεράσια της με πλήθος επισκεπτών
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Καθυστέρησε η βραδινή πτήση της Aegean για Μυτιλήνη

Επιβάτες περίμεναν επί ώρες στο αεροδρόμιο της Αθήνας μέχρι να ολοκληρωθεί η αλλαγή αεροσκάφους και να ξεκινήσει η επιβίβαση
Καθυστέρησε η βραδινή πτήση της Aegean για Μυτιλήνη
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν αντέχει άλλες διαψεύσεις ο ελληνικός λαός»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης του Κώστα Βαμβακά, μέλους του κεντρικού οργανωτικού του κινήματος Ελπίδα για τη Δημοκρατία της Μαρίας Καρυαστιανού, στον Θράσο Αβραάμ με αναφορές στην οικονομία, τη δημοκρατία, τον πρωτογενή τομέα και τις πολιτικές εξελίξεις
«Δεν αντέχει άλλες διαψεύσεις ο ελληνικός λαός»
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Η Λήμνος φιλοξενεί ημερίδα για την ενεργειακή μετάβαση των νησιών

Στο επίκεντρο το έργο «Πράσινο Νησί Αη Στράτης» και οι προοπτικές ενεργειακής αυτονομίας των νησιωτικών περιοχών
Η Λήμνος φιλοξενεί ημερίδα για την ενεργειακή μετάβαση των νησιών
ΔΡΑΣΕΙΣ

Υποβρύχιος και παράκτιος καθαρισμός στο λιμανάκι της Σκάλας Ερεσού

Κοινή δράση της Πρωτοβουλίας Ερεσού και της Καταδυτικής Ομάδας του Πανεπιστημίου Αιγαίου την Κυριακή 7 Ιουνίου
Υποβρύχιος και παράκτιος καθαρισμός στο λιμανάκι της Σκάλας Ερεσού
ΑΓΡΟΤΕΣ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατά κυβέρνησης για επιδοτήσεις και αγροτοδικεία

Η οργάνωση συνδέει τις καθυστερήσεις πληρωμών και τις διώξεις αγροτοκτηνοτρόφων με την κυβερνητική πολιτική στον πρωτογενή τομέα
ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατά κυβέρνησης για επιδοτήσεις και αγροτοδικεία
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Μυτιλήνη γιόρτασε το Περιβάλλον με δράσεις, δημιουργία και συμμετοχή

Πεζοπορία στο δάσος της Κρατήγου, απελευθέρωση περδικών, διαγωνισμός ανακύκλωσης και βραβεύσεις στην πλατεία Μηλένα Κοντού στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος
Η Μυτιλήνη γιόρτασε το Περιβάλλον με δράσεις, δημιουργία και συμμετοχή
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ασφυκτικά γεμάτα πλοία και χαμένες ευκαιρίες για τον τουρισμό

Το Blue Star Myconos αποχωρεί για τις Κυκλάδες, το Διαγόρας επιστρέφει στις συνδέσεις με Καβάλα και Θεσσαλονίκη, ενώ τα παράπονα για έλλειψη θέσεων και προβλήματα στις μεταφορές αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο
Ασφυκτικά γεμάτα πλοία και χαμένες ευκαιρίες για τον τουρισμό
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

14 νέα έργα διεκδικεί ο Δήμος Μυτιλήνης από το Ταμείο Αλληλεγγύης

Από την αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Παμφίλων μέχρι το λιθόστρωτο προς το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο και νέες παιδικές χαρές στην πόλη
14 νέα έργα διεκδικεί ο Δήμος Μυτιλήνης από το Ταμείο Αλληλεγγύης
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

1.047 χιλιοστά βροχής στη Μυτιλήνη

Σε ιστορικά υψηλά επίπεδα οι βροχοπτώσεις στην πρωτεύουσα της Λέσβου το βροχομετρικό έτος 2025-2026
1.047 χιλιοστά βροχής στη Μυτιλήνη