× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«Κάστανα, δώρα, ζεστό κρασί και Χριστουγεννιάτικη διάθεση στην Ερμού»

Ο Εμπορικός Σύλλογος της Μυτιλήνης διοργανώνει σειρά γιορτινών δράσεων τις επόμενες ημέρες στην κεντρική αγορά. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται την Τετάρτη 21 και την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου

Γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Δημοσίευση 17/12/2022

«Κάστανα, δώρα, ζεστό κρασί και Χριστουγεννιάτικη διάθεση στην Ερμού»

Με αισιοδοξία και εορταστική διάθεση ξεκινά η περίοδος του διευρυμένου ωραρίου λόγω Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στην αγορά της Μυτιλήνης με πολλές εκπλήξεις και εκδηλώσεις στην Ερμού και σε όλους τους εμπορικούς δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ουσιαστικά η εφαρμογή του διευρυμένου ωραρίου ξεκινά από σήμερα Σάββατο όπου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 4 το απόγευμα και θα συνεχισθεί έως και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή  η αγορά θα είναι ανοιχτή πρωί και απόγευμα έως τις 9 το βράδυ ενώ την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.  Ανοιχτά θα είναι εξάλλου τα μαγαζιά και αύριο Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Μιλώντας στο «Ν» 99 fm και στην εκπομπή «Πρωινοί Διάλογοι»  ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης Γιάννης Μουτζούρης για τον  προγραμματισμό των εκδηλώσεων στην αγορά της Μυτιλήνης, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι τα φετινά Χριστούγεννα είναι τα πρώτα μετά την περίοδο του κορονοϊού που γιορτάζονται με συνθήκες κανονικότητας στην αγορά κι έτσι αποφασίστηκε να τονωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η διάθεση και η ψυχολογία των καταναλωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όλες οι μέρες στην αγορά της Μυτιλήνης, αναφέρει ο κ. Μουτζούρης, θα έχουν γιορτινό χαρακτήρα με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και όμορφη μουσική στο πνεύμα των ημερών που θα ακούγεται από τα ηχεία σε όλη την αγορά. Από εκεί και πέρα ιδιαίτερη βαρύτητα θα δώσουμε στις Τετάρτες 21 και 28 Δεκεμβρίου, σε μια προσπάθεια να ενισχύσουμε τις ημέρες αυτές και να προσκαλέσουμε τον κόσμο να κατέβει νωρίτερα στην αγορά.

Σε τέσσερα σημεία της αγοράς τις ημέρες αυτές θα παίζουν μουσικοί γνωστοί  djs της Μυτιλήνης ενώ στη συνέχεια τέσσερα συγκροτήματα θα παίζουν ζωντανά σε κεντρικά σημεία. Ειδικότερα οι ΕΦΑΠΑΞ θα παίξουν στο κέντρο της αγοράς, η Νάσια Δαφιώτη με το Γρηγόρη Μολυβιάτη στο Γενί Τζαμί, οι Άνιμα και οι Ανιμάτο που θα παίξουν σε δύο ακόμη σημεία.

Για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχει δυνατότητα για face painting ενώ θα γίνεται και διανομή μπαλονιών. Σε τέσσερα σημεία της αγοράς, ακόμη θα διανέμεται ζεστό κρασί αρωματισμένο με πλούσια μυρωδικά και ζεστά κάστανα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τους λάτρεις της φωτογραφίας θα υπάρχει δυνατότητα για photo booth και οι συμπολίτες μας θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί με τις οικογένειές τους  με τον Άγιο Βασίλη.

Στο τέλος της βραδιάς θα κληρωθούν πλούσια δώρα σε μια λαχειοφόρο αγορά για όλους όσοι ψωνίσουν την ημέρα αυτή από τα καταστήματα του Εμπορικού Συλλόγου».

Όπως σημείωσε ο κ. Μουτζούρης οι εκδηλώσεις αυτές χρηματοδοτήθηκαν κατά μεγάλο μέρος από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και καταστηματάρχες της αγοράς που προσέφεραν και αυτοί χρήματα στην προσπάθεια που γίνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο λόγος για τον οποίον προχωράμε σε αυτές τις δράσεις  επισημαίνει ο Γιάννης Μουτζούρης, δεν είναι τόσο η αύξηση του τζίρου μας, αλλά κυρίως η δημιουργία γιορτινής ατμόσφαιρας στους εμπορικούς δρόμους ώστε οι συμπολίτες μας που θα έρθουν για ψώνια να απολαύσουν ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο ταξίδι».

Αναφερόμενος ο Γιάννης Μουτζούρης στις προσδοκίες των εμπόρων από τις γιορτές, σημειώνει ότι μετά από ένα δύσκολο Νοέμβρη που προηγήθηκε, μόλις την εβδομάδα αυτή ξεκίνησε λίγο να ζεσταίνεται η αγοραστική κίνηση η οποία όλοι ελπίζουν ότι θα κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Βρέθηκαν στον «μαγικό κόσμο των βιβλίων»!

Εντυπωσιακή μουσικο-αφηγηματική παράσταση από την Αθανασία Δαφιώτη και τον Γρηγόρη Μολυβιάτη στην Πέτρα
ΔΡΑΣΕΙΣ

Δράση καθαρισμού του βυθού στο λιμανάκι της Ευρειακής Γέρας

Ο βυθός είχε συσσωρεύσει αντικείμενα και απορρίμματα
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ως πότε θα μείνει η Μυτιλήνη χωρίς κολυμβητήριο;

Καμία εξέλιξη έως αυτή τη στιγμή για την χρηματοδότηση του έργου η οποία περιορίστηκε σημαντικά από το Υπουργείο μετά την πρώτη δημοπράτηση του έργου. Δεν προχωρά η διαδικασία χωρίς ολόκληρο το ποσό
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Καθαρίζουν οι ακτές της Δυτικής Λέσβου

Με την άφιξη ειδικού μηχανήματος η αρχή έγινε στην Πέτρα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Συλλυπητήρια Μουτζούρη για τον θάνατο του Στράτου Σεφτελή

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Eφυγε από τη ζωή ο Στράτος Σεφτελής

Σε ηλικία 68 ετών πέθανε ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, αθλητικός συντάκτης και παρουσιαστής για 34 χρόνια
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Ερχεται «Φως της Ανάστασης» για το Αναγνωστήριο Αγιάσου

Τι είπε ο πρόεδρος Κλεάνθης Κορομηλάς στον Κυριάκο Μητσοτάκη- Τι καλά νέα φέρνει ο Ηρακλής Κουντουρέλλης από τον υπουργό Μετανάστευσης και τον Δήμο Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Παλαιόκηπος: Ένα χωριό στην αγκαλιά ενός ελαιώνα

Οι κάτοικοι διακρίνονται για την εργατικότητα και τη νοικοκυροσύνη τους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να απαιτείτε από τους πολιτικούς να είναι υπηρέτες σας»

Πολίτες της Μυτιλήνης και εκπροσώπους φορέων συνάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης κατά την επίσκεψη του στη Λέσβο
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα σε αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ

Εξόρμηση στην αγορά της Μυτιλήνης πραγματοποίησαν στελέχη του κόμματος
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Χριστόφας συγχαίρει την Μιλένα Κοντού

Συνεχίζει να μας κάνει περήφανους τονίζει ο Δήμαρχος Μυτιλήνη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφτασε στη Μυτιλήνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ‑Π.Σ.

Λίγο μετά τις 6 και 30 το απόγευμα έδεσε στο λιμάνι της πόλης το σκάφος που μετέφερε τον Στέφανο Κασσελάκη
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ