Πιστώθηκαν επιτέλους τα χρωστούμενα για τα αδέσποτα
Ραντεβού την Κυριακή στην πλατεία Σαπφούς δίνει η Κιβωτός εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ζώων- Τι μας λέει ο αντιπρόεδρος Δ. Κουζινόγλου
Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 27/9/2022

Τα ποσά της τάξης των 20.000 ευρώ και 30.000 ευρώ, αλλά και τους μισθούς των εργαζομένων μηνών, πιστώθηκαν επιτέλους από τον Δήμο Μυτιλήνης στον Σύλλογο Μέριμνας «Κιβωτό Μυτιλήνης» την περασμένη Παρασκευή και πλέον θα ανασάνουν τα κτηνιατρεία που ανέλαβαν υπηρεσίες σε αδέσποτα, αλλά και οι τρεις εργαζόμενες του Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων του Καρά Τεπέ.
Εδώ και δύο χρόνια η Κιβωτός έχει αναλάβει την περίθαλψη των αδέσποτων και για γραφειοκρατικούς λόγους τους τελευταίους μήνες δεν είχαν πιστωθεί τα χρήματα. Ο αντιπρόεδρος της «Κιβωτού», Δημήτρης Κουζινόγλου, δικηγόρος, μίλησε στην εκπομπή «Ανθέων 99» καλεσμένος στο ρ/σ του «Ν» 99 fm για τις δράσεις του 14χρονου δραστήριου Συλλόγου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Κιβωτός» δίνει ραντεβού την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στην πλατεία Σαπφούς για έναν συμβολικό αγώνα δρόμου, καλώντας φίλους της με τα ζωάκια της, εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ζώων που εορτάζεται στις 4 Οκτωβρίου.
Στο μεταξύ η εργασία που αναλαμβάνει το Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων στον Καρά Τεπέ είναι αρκετά μεγάλη. Αρκεί να αναλογιστούμε ότι σε σειρά περιμένουν 380 αδέσποτες γάτες για στείρωση και 40 σκυλίτσες το αμέσως επόμενο διάστημα.
Ο κ. Κουζινόγλου μας μίλησε και για τα πρόστιμα που αφορούν σε ιδιοκτήτες ζώων. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ΟΛΗ τη συνέντευξη: