× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

22 έργα περιμένουν υλοποίηση στη Δυτική Λέσβο

Συνάντηση Ταξιάρχη Βέρρου με τον Κώστα Μουτζούρη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/10/2019

22 έργα περιμένουν υλοποίηση στη Δυτική Λέσβο

22 έργα που έχουν ήδη ενταχθεί ή βρίσκονται στο στάδιο της δημοπράτησης περιμένουν την υλοποίηση τους στον νεοσύστατο Δήμο Δυτικής Λέσβου. Για τον σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου συνάντηση εργασίας ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη και τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι ο Γιώργος Αλάνης, ο Ιορδάνης Ιορδάνου, η Ζαχαρούλα Ιωακείμ, η Ασανούλα Γιαννή και Κωνσταντίνος Πάππος, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρης Χατζηκομνηνός, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Δυτικής Λέσβου Άρης Ελευθερίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Λέσβου Στρατής Γελαγώτης καθώς και υπηρεσιακά στελέχη και ειδικοί συνεργάτες του Δήμου και της Περιφέρειας.

Εντύπωσε προκάλεσε η παρουσία στη συνάντηση του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης στο δήμο Δυτικής Λέσβου Νίκου Χήρα ο οποίος πήγε στη συνάντηση χωρίς να έχει προσκληθεί. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε ξεχωριστό ενδιαφέρον για τη νέα δημοτική αρχή, η περίπτωση της κατασκευής κλειστού Γυμναστηρίου στην Καλλονή και η αναβάθμιση του σταδίου του Πολιχνίτου.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «ο Δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης με τη συμμετοχή των Aντιδημάρχων και του Aντιπεριφερειάρχη και των συνεργατών τους, αξιολόγησαν ακόμη προτάσεις και δυνατότητες σχεδιασμού νέων δράσεων και έργων στην περιοχή, οι οποίες βέβαια είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο για να αναφερθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τόσο ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, όσο και ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, στο περιθώριο της συνάντησής τους, τόνισαν τη σημασία να επιτευχθεί μία λειτουργική σύνδεση και συνεργασία Περιφέρειας και Δήμου. Εκφράζοντας αμφότεροι την ικανοποίησή τους από αυτήν την επίσημη πρώτη συνάντησή τους».

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συναντώνται ο κ.Μουτζούρης με τον κ.Βέρρο καθώς είχαν βρεθεί άτυπα και στην αρχή της ανάληψης των καθηκόντων τους.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ