× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η ζωή στα Βατερά θα νικήσει!

Έμπρακτη και από καρδιάς η στήριξη στην πυρόπληκτη περιοχή- Το «Ν» βρέθηκε στο μέτωπο της φωτιάς που έχει μεταμορφωθεί σε περιζήτητο τόπο καλοκαιρινής απόδρασης

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 8/8/2022

Η ζωή στα Βατερά θα νικήσει!

Για δύο Κυριακές συνεχόμενες βουλιάζουν τα Βατερά από τουρίστες, Μυτιληνιούς και συντοπίτες, ενώ από την περασμένη εβδομάδα όλο και περιορίζονται τα διαθέσιμα καταλύματα, ενοικιαζόμενα και σε ξενοδοχεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ενθαρρυντικό γεγονός της μαζικής στήριξης της πυρόπληκτης περιοχής κατέγραψε η κάμερα του «Ν» σε ένα οδοιπορικό στα Βατερά, τόσο στα φανερά σημεία που έπληξε η πυρκαγιά δύο εβδομάδες πριν, όσο και στην όμορφη μεγάλη παραλία όπου συνάντησε επιχειρηματίες εστίασης, λουόμενους, και αυτοδιοικητικά πρόσωπα, καθώς και εθελοντές που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των μετώπων της φωτιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θυμίζουμε ότι το «Αρένα» που κάηκε ολοσχερώς ξεκίνησε τη λειτουργία του το περασμένο Σάββατο, έχοντας ανακατασκευαστεί και αύριο Τρίτη αναμένεται να φιλοξενήσει τη συναυλία του Γιώργου Τσαλίκη που θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεταμορφωμένη η Αρένα

Στον τόπο που έμελλε να γίνει σημείο ανεφοδιασού της πυροσβεστικής και σταθμό για τους εθελοντές, το «Θάλασσα» βρήκαμε στο ίδιο σημείο, αλλά αυτή τη φορά έπειτα από βουτιά και όχι πυρκαγιά τον αντιδήμαρχο Αντρέα Αξή που πέρασε πολλά μερόνυχτα άγρυπνος στην περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης μιλήσαμε με τον Παναγιώτη Κωνσταντάρα που έχασε το σπίτι του στα Βατερά από τη φωτιά και στη συνέχεια συνέδραμε στο μέτωπο της φωτιά. Συναντήσαμε τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, Γιάννη Μουτζούρη, αλλά και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης, Δημοσθένης Χατζηγιάννης.

Μας μίλησαν τουρίστες, λουόμενοι, η Πηνελόπη Λυγερού που πάντα προτιμά τα Βατερά για το μπάνιο της κάθε καλοκαίρι, ερχόμενη από Αθήνα, η Bethany, Σκωτσέζα που προτίμησε τα Βατερά και φέτος, εργαζόμενο εδώ και τρία χρόνια στο Hola, ενώ η παραλία ήταν γεμάτη κόσμο και χαμόγελα παρά τα δύσκολα σημεία του τοπίου.

 Δείτε τι μας είπαν και τι είδαμε:

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαταβολική κριτική σε Μητσοτάκη από το ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Λέσβου του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τoν Πρωθυπουργό πως «εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνον τις εταιρίες και τα μεγάλα συμφέροντα»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Απομακρύνονται οι θάλαμοι των καρτοτηλεφώνων από τη Μυτιλήνη

Η Κοινότητα Μυτιλήνης σε συνεργασία με τον ΟΤΕ προχωρούν στην απομάκρυνση τους και την αποκατάσταση των πεζοδρομίων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευαΐδης: Ο δρόμος Καλλονής – Σιγρίου έργο του ΠΑΣΟΚ

Αναλυτική δήλωση του βουλευτή για το έργο που θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός, τις δημόσιες υποδομές που έχει ανάγκη η Λέσβος και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΧΩΡΙΑ

Πέθανε ο παλαιότερος και πιο ξακουστός ξυλογλύπτης της Αγιάσου

90 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καμαρός
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας

Με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καθαρά προεκλογική η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λέσβο»

Ανακοίνωση τoυ μέλους Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Βάσως Χοχλάκα
ΧΩΡΙΑ

«Καμπανάκι» από μετεωρολόγους για τη Λέσβο

Κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων για αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου «θα πέσει το περισσότερο νερό και ενδεχομένως με μεγάλη ένταση» σημειώνουν χαρακτηριστικά
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση