× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Γι` αυτό έφυγα από τον Παναθηναϊκό»

Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου μίλησε Στο Νησί 99FM για τον Αστέρα Νίκης και τη φιλοξενία του Τόλη Αποστόλου στη Μυτιλήνη, ενώ θυμήθηκε περιστατικά από το παρελθόν του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσίευση 6/10/2019

«Γι` αυτό έφυγα από τον Παναθηναϊκό»

Στην εκπομπή «99 Και Σήμερα» Στο Νησί 99FM φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος και προπονητής πλέον Θοδωρής Παπαδημητρίου, με αφορμή μια πρωτοβουλία της Ακαδημίας του Αστέρα Νίκης να φιλοξενήσει τις προηγούμενες ημέρες στη Μυτιλήνη τον Διευθυντή Υποδομών του Ατρόμητου Αθηνών, Τόλη Αποστόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με πλούσια καριέρα σε Αιολικό, Απόλλων Αθηνών, Εθνικό Αστέρα, Παναχαϊκή και ένα σύντομο πέρασμα από τον Παναθηναϊκό στα πρώτα του βήματα, ο Θοδωρής Παπαδημητρίου μίλησε για το πλάνο των ακαδημιών του Αστέρα Νίκης, τονίζοντας: «Θέλουμε να δώσουμε στόχο και κίνητρο στα παιδιά, οπότε αφού έχω κάποιες γνωριμίες από την επαγγελματική μου πορεία στο ποδόσφαιρο, σκεφτήκαμε να τις αξιοποιήσουμε. Φέραμε ένα πολύ έμπειρο σκάουτερ στο νησί, γιατί θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε κάποια παιδιά που έχουν το ταλέντο να διακριθούν στο ποδόσφαιρο, ταυτόχρονα όμως να διαπιστώσουμε και εμείς αν όλα όσα κάνουμε είναι στο σωστό δρόμο, ώστε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ερωτηθείς για τον Αστέρα Νίκης και το δυναμικό ξεκίνημα που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο υποδομών, επεσήμανε: «Είμαστε μια καινούρια ακαδημία, μόλις τεσσάρων ετών, με 95 παιδιά. Κάνουμε καθημερινά γρήγορα, αλλά όχι βιαστικά βήματα. Το επίπεδο αρκετών ακαδημιών στη Λέσβο είναι υψηλό και δεν σας κρύβω ότι παραδειγματιζόμαστε από οτιδήποτε καλό βλέπουμε δίπλα μας. »

Ο Αστέρας Νίκης έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια απέναντι στα Τριφυλλάκια, στο Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής για διαφορετικές ηλικίες κάτω των 14 ετών, με τον Τόλη Αποστόλου να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από το αγωνιστικό επίπεδο. «Τα παιδιά έχουν όνειρα», ανέφερε ο Θοδωρής Παπαδημητρίου «και δικό μας χρέος είναι αν μπορούμε, να τα βοηθήσουμε να τα πραγματοποιήσουν.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφερόμενος στο μέλλον, ο τεχνικός υπεύθυνος των Ακαδημιών του Αστέρα Νίκης σημείωσε πως «υπάρχει ποδοσφαιρικό ταλέντο στο νησί. Και παλαιότερα είχε, αλλά ίσως δεν ασχοληθήκαμε ιδιαίτερα. Πρέπει να είσαι πάνω από τα παιδιά συνεχώς. Να τα βάλει στο σωστό δρόμο, να τα βελτιώσουμε σε συμπεριφορά και πειθαρχία. Έτσι θα προχωρήσουν.»

Εν συνεχεία η κουβέντα περιστράφηκε από τον Ατρόμητο και τον Γιώργο Μανούσο, με τον οποίον υπήρξαν συμπαίκτες στον Αιολικό, στις χαμένες γενιές του λεσβιακού ποδοσφαίρου, στον Αιολικό και το αποτυχημένο πλάνο των τελευταίων ετών που δεν απέδωσε καρπούς, ξεκαθαρίζει αν ποτέ του έγινε πρόταση να αναλάβει πόστο στην ομάδα της Μυτιλήνης, σχολιάζοντας ακόμα και το τι πήγε λάθος με την Καλλονή ώστε μετά τη Super League να βρεθεί στην ποδοσφαιρική αφάνεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου δεν απέφυγε καμία ερώτηση από τον Βαγγέλη Παπαντώνη, δίνοντας απαντήσεις ακόμα και το γιατί έφυγε από τον Παναθηναϊκό, στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, αλλά και το αν τσακώθηκε τελικά με τον πολύπειρο άσο του «Τριφυλλιού», Κριστόφ Βαζέχα.

Δείτε τη συνέντευξη του Θοδωρή Παπαδημητρίου Στο Νησί 99FM

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ