× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Το ταξίδι συνεχίζεται για τον Αιολικό!

Δεύτερη πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας, αυτή τη φορά απέναντι στην Κόρινθο και σειρά παίρνει η Νίκη Βόλου

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσίευση 3/10/2019

Το ταξίδι συνεχίζεται για τον Αιολικό!

Μια ακόμα πρόκριση πανηγύρισε ο Αιολικός, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Κορίνθου στο Στάδιο Μυτιλήνης (2-0), συνεχίζοντας έτσι το ταξίδι του στο Κύπελλο Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ομάδα της Μυτιλήνης επιδόθηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο απέναντι στους Κορίνθιους, φτάνοντας στο τελικό 2-0 με γκολ των Δημήτρη Μπουρού και Νίκου Λαζαρίδη. Ωστόσο, παρά τη δεδομένη βελτίωση δημιουργικά και επιθετικά, φανέρωσε ξανά κάποιες αδυναμίες, για τις οποίες δεν υπάρχει πολύς διαθέσιμος χρόνος, αφού οι υποχρεώσεις της ομάδας είναι συνεχείς.

Οι παίκτες των Γεωργαρά - Παππά μπορεί να είχαν πλήρη υπεροχή, όμως δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στο γκολ. Χρειάστηκε μάλιστα ένα τραγικό λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, στην κεφαλιά του Μπουρού (70'), με την μπάλα να του φεύγει μέσα από τα χέρια και να καταλήγει στα δίχτυα. Το 2-0 σημείωσε στις καθυστερήσεις με εντυπωσιακό σουτ ο νεοαποκτηθείς Νίκος Λαζαρίδης, χρησιμοποιώντας εξωτερικό φάλτσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Αιολικός είχε τέσσερα δοκάρια, ενώ τη δοκό σημάδεψαν μία φορά και οι φιλοξενούμενοι, που αγωνίστηκαν στο τελευταίο ημίωρο με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τζώκου.

Επόμενος αντίπαλος για τον Αιολικό στην Γ' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα είναι η Νίκη Βόλου, που αγωνίζεται στη Football League. Το ματς, που θα είναι επίσης νοκ άουτ, θα οριστεί τις επόμενες ημέρες από την ΕΠΟ, με τον Αιολικό γηπεδούχο στη Μυτιλήνη.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ