× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συναντήσεις και επαφές του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπουρνού

Την εβδομάδα που μας πέρασε

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/9/2019

Συναντήσεις και επαφές του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπουρνού

Πλούσια ήταν η δραστηριότητα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπουρνού, στη Λέσβο, την προηγούμενη εβδομάδα. Ο κ. Μπουρνούς συναντήθηκε με εκπροσώπους της τοπικής ηγεσίας του Λιμενικού και της Αστυνομίας, προκειμένου να ενημερωθεί από τους αρμόδιους, τόσο για τη διαχείριση των αυξημένων προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών, όσο και για την κατάσταση των Σωμάτων Ασφαλείας υπό τις παρούσες αντίξοες συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, ο Γ.Μπουρνούς συναντήθηκε με τον Λιμενάρχη Μυτιλήνης, Κωνσταντίνο Φλουρή, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση του Λιμενικού Σώματος σε μια περίοδο μεγάλης αύξησης των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών.

Για τον ίδιο λόγο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, με τον Υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, Κωνσταντίνο Παπάζογλου, αλλά και την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Βορείου Αιγαίου, Ελευθέριο Ντουρουντού.

Το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, ο κ. Μπουρνούς χαιρέτισε στην εναρκτήρια εκδήλωση του «16ου Συνεδρίου Μεταμόσχευσης Κυττάρων και Αναγεννητικής Ιατρικής», που διοργάνωσε στη Λέσβο η Εταιρεία Μεταμόσχευσης και Αναγεννητικής Ιατρικής (CTRMS).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο χαιρετισμό του, ο bουλευτής Ν.Λέσβου καλωσόρισε στο νησί τους ξένους συμμετέχοντες κάνοντας μνεία στις πρωτοποριακές εξελίξεις στον κλάδο των μεταμοσχεύσεων και προέβαλλε τη Λέσβο ως προορισμό συνεδριακού και ιαματικού τουρισμού, αλλά και ως έναν εμβληματικό τόπο που τα τελευταία χρόνια έγινε γνωστός παγκοσμίως για την αλληλεγγύη και τη βοήθεια που σημαντική μερίδα του τοπικού πληθυσμού έδειξε στους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες πολέμου από τη Συρία. Οι Λέσβιοι έσωσαν ζωές, όπως κάνει και η μεταμοσχευτική ιατρική, που διασώζει εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο.

Την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, ως Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, παρακολούθησε αγώνες τένις της πρώτης ημέρας του διεθνούς τουρνουά «ITF Cosmote Mytilene Junior Cup», που διοργανώνεται μόνιμα στο νησί μας και φέτος φιλοξένησε αθλητές και αθλήτριες από 25 χώρες.

Τέλος, την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, ο Γιάννης Μπουρνούς πήρε μέρος στην συνέλευση της Οργάνωσης Μελών Πόλης Μυτιλήνης του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία παρευρέθηκαν δεκάδες νέα μέλη που μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου αποφάσισαν να γίνουν συμμέτοχοι στη διαδικασία ανασυγκρότησης και διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Την Παρασκευή και το Σάββατο (27-28 Σεπτεμβρίου), ο Γ.Μπουρνούς παίρνει μέρος στη σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα, ενώ την Παρασκευή (27/9) ήταν ομιλητής σε εκδήλωση με θέμα «Ο Αθλητισμός ως κοινωνικό αγαθό και αντικειμενική ανάγκη» στο πλαίσιο του «4ου Sputnik Festival», που διοργανώνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΔΡΑΣΕΙΣ

Μικροί και μεγάλοι σε δράση στην αναζήτηση του Πασχαλινού αυγού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο άλσος Τσαμάκια, η εκδήλωση του Δήμου Μυτιλήνης με το κυνήγι του κρυμμένου αυγού.
ΧΩΡΙΑ

Λαμπρός εορτασμός των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης

Μετά το τέλος της τελετής η Ηγουμένη Ταβιθά απηύθυνε ευχές
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Ξενάγηση στο Μουσείο‑ Ελαιοτριβείο (τ. Βρανά) της εταιρείας «Αρχιπέλαγος»

Γνωρίστε τις τέσσερις ξεχωριστές μόνιμες εκθέσεις
ΧΩΡΙΑ

Πολύς κόσμος στο πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου

Επίδειξη αλόγων βράβευση αναβατών και μεγάλο γλέντι στη Θερμή Λέσβου τη Λαμπροδευτέρα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Παντρεύτηκε ο Νίκος Γιαννάκας

Το απόγευμα της Λαμπροδευτέρας ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Χρύσα Κεραμίδου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Το Κυνήγι του Κρυμμένου Αυγού στα Τσαμάκια

Την Λαμπροτρίτη, στις 11 π.μ. με διοργανωτή την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Δύο εβδομάδες εκτός δρομολογίων το Νήσος Σάμος

Από 15 ως 31 Μαϊου, για τις ανάγκες συντήρησης του πλοίου
ΧΩΡΙΑ

Έκαναν κούνια και στα Μιστεγνά

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στην περιοχή
ΧΩΡΙΑ

Γεωτρήσεις στη Γέρα για την επίλυση των προβλημάτων ύδρευσης

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Παναγιώτης Βάλεσης, γίνεται προσπάθεια επίσπευσης των ενεργειών που απαιτούνται για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων επάρκειας νερού που αντιμετωπίζει η περιοχή
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Λαμπροβδομάδα με ζέστη και Σάββατο με καταιγίδες και κρύο

Έντονη αστάθεια θα παρουσιάσει ο καιρός στη Λέσβο προς τα τέλη της εβδομάδα, με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
ΘΕΑΤΡΟ

Πάσχα με θέατρο στο Παλαιοχώρι

Ακολούθησε ούζο και καλή διάθεση
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΟΥΣΙΚΗ

Aνοιξε το Parasol στη Σκάλα Ερεσού

Μιλήσαμε με τον παρά λίγο 34χρονο, νέο ιδιοκτήτη του ιστορικού μπαρ, καφέ, σημείου αναφοράς, Θανάση Καραολάνη που το ξανάφτιαξε με τα χέρια του
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ