× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Ο στίβος ενώνει τα νησιά του Αιγαίου!»

Ο Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, Παναγιώτης Δεμερτζής, μίλησε Στο Νησί 99FM για τους 31ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες που θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο στη Μυτιλήνη

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσίευση 24/9/2019

«Ο στίβος ενώνει τα νησιά του Αιγαίου!»

Στο Νησί 99FM φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου Παναγιώτης Δεμερτζής, μιλώντας στην εκπομπή «99 Και Σήμερα» για τη διοργάνωση των 31ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων στίβου, που διοργανώνονται το σαββατοκύριακο (28-29/9) στο Στάδιο Μυτιλήνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα φιλοξενηθούν συνολικά περίπου 450 παιδιά από όλο το Αιγαίο και μαζί με τους αθλητές και τις αθλήτριες της Λέσβου θα αγγίξουμε τα 600 άτομα, άρα καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι πρόκειται για μια πραγματική γιορτή του στίβου, που εκτός του αγωνιστικού σκέλους ενώνει όλα τα νησιά. Σαν παλιός αθλητής, μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι αυτή τη διοργάνωση την περιμένουν όλα τα παιδιά, μια φορά το χρόνο, να συναντηθούν με φίλους από όλο το Αιγαίο, γιατί δημιουργούνται δεσμοί ζωής μεταξύ τους.»

Αναφερόμενος στις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο Στάδιο Μυτιλήνης, ανέφερε: «Πρόκειται για κάποιο συμμάζεμα, ουσιαστικά. Αναγκαίες εργασίες, που έπρεπε πάντως να έχουν γίνει πολύ νωρίτερα. Το Στάδιο Μυτιλήνης θα μπορούσε να είναι ανακαινισμένο σε ότι αφορά το ταρτάν και τον αθλητικό του εξοπλισμό, ωστόσο για ακόμα ένα χρόνο δεν τα καταφέραμε. Μπαλώματα κάνουμε, αυτή είναι η αλήθεια, ώστε να δούμε το σαββατοκύριακο μια βελτιωμένη έκδοση του ταρτάν.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης ο Παναγιώτης Δεμερτζής τόνισε πως «από φέτος θεσμοθετούνται στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες στίβου κάποιες καινοτομίες, όπως είναι το έπαθλο του πολυνίκη που θα το κερδίζει ο σύλλογος με τα περισσότερα μετάλλια. Το συγκεκριμένο έπαθλο θα παραδίδεται στον πολυνίκη της επόμενης διοργάνωσης και όποιος καταφέρει να το κερδίσει τρεις φορές, θα το παίρνει στην τροπαιοθήκη του. Επιπρόσθετα, θα υπάρχει φέτος παιδική κερκίδα στον Ταρλά, για να έρθουν μικρά παιδιά κοντά στο στίβο και να γνωρίσουν τον κλασικό αθλητισμό, ενώ οι διοργανωτές με πρωτοβουλία της Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής θα κληρώσει συνολικά 55 αθλητικές φόρμες για τους αθλητές της κερκίδας.»

Τέλος, όπως σημείωσε ο Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου «σημαντική ήταν η συνεισφορά του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, όπως και του προέδρου του Σταύρου Ψαρρόπουλου, σε ότι αφορά τον αθλητικό εξοπλισμό του Σταδίου Μυτιλήνης, για να πραγματοποιηθούν απρόσκοπτα οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες στίβου», απευθύνοντας για ακόμα μία φορά κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό του νησιού μας να γεμίσει τις εξέδρες του Σταδίου Μυτιλήνης το απόγευμα του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ