× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Λέσβου

Σήμερα, στις 7 το απόγευμα στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας της Αγίας Παρασκευής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/9/2019

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Λέσβου

Εκτάκτως συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα, στις 7, το Δημοτικό Συμβούλιο της Δυτικής Λέσβου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Βιομηχανικής Ελαιουργίας στην Αγ.Παρασκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέντε είναι τα θέματα της συνεδρίασης, υπηρεσιακά κυρίως, μεταξύ των οποίων και η αποδοχή της επιχορήγησης από το Πρόγραμμα «ΦιλόΔημος ΙΙ», όπως αυτή αποφασίστηκε για την ενίσχυση των 12 νεοσύστατων Δήμων που προέκυψαν έπειτα από τις χωροταξικές διασπάσεις.

Βέβαια, από την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος είχε εκφράσει την πρόθεσή του να καταθέσει εισήγηση στο σώμα για την έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας του Δημοτικού Συμβουλίου προς το Υπουργείο Εσωτερικών, ως προς τα κριτήρια με τα οποία έγινε η τελική κατανομή του ποσού των 19 εκ. ευρώ, που ως γνωστόν απέδωσε 2 εκ. ευρώ στον Δήμο Δυτικής Λέσβου.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ