× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συνεδριάζει έκτακτα το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου

Με βασικό θέμα την αδικία σε βάρος του Δήμου στην κατανομή της χρηματοδότησης από το «ΦιλόΔημος ΙΙ»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 20/9/2019

Συνεδριάζει έκτακτα το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου

Εκτάκτως θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο της Δυτικής Λέσβου την ερχόμενη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Βιομηχανικής Ελαιουργίας στην Αγ.Παρασκευή. Το βασικό θέμα που θα απασχολεί τη συνεδρίαση είναι η πρόσφατη ανακοίνωση της κατανομής των πόρων του «ΦιλόΔημος ΙΙ» προς ενίσχυση των 12 νεοσύστατων Δήμων που προέκυψαν έπειτα από χωροταξικές διασπάσεις.
Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, προτίθεται να καταθέσει εισήγηση στο σώμα για την έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας του Δημοτικού Συμβουλίου προς το Υπουργείο Εσωτερικών για τα κριτήρια με τα οποία έγινε η τελική κατανομή του ποσού των 19 εκ. ευρώ, που ως γνωστόν απέδωσε 2 εκ. ευρώ στον Δήμο Δυτικής Λέσβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προτείνοντας να γραφεί στο ψήφισμα, αίτημα προς το Υπουργείο για επανεξέταση των κριτηρίων που αδικούν επί του παρόντος την κατανομή στο νεοσύστατο Δήμο της Λέσβου.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου συναντήθηκε διαδοχικά με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών από πριν κιόλας αναλάβει τα καθήκοντά του, καταθέτοντας και σχετικά υπομνήματα που δικαιολογούσαν επαρκώς την αναγκαιότητα γενναίας χρηματοδοτικής στήριξης του ξεκινήματος ενός εκ των μεγαλύτερων Δήμων σε έκταση της χώρας.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ