× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Xαράς ευαγγέλια για τον Δήμο Δυτικής Λέσβου

Επιπλέον χρηματοδότηση ενδέχεται να έχει εξασφαλίσει από το «Φιλόδημος ΙΙ» ο Δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 17/9/2019

Xαράς ευαγγέλια για τον Δήμο Δυτικής Λέσβου

Τόπο φαίνεται πως έχουν πιάσει οι συναντήσεις και επαφές που είχε όλο το προηγούμενο διάστημα ακόμα και πριν την ανάληψη των καθηκόντων του ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος  με τους κ.κ. Θεοδωρικάκο και Λιβάνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα, με επιβεβαιωμένες πληροφορίες από το Υπουργείο Εσωτερικών, ο Δήμος της Δυτικής Λέσβου ενδέχεται να λάβει επιπλέον χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ». Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται και οι επίσημες απαντήσεις στα αιτήματα του κ.Βέρρου για την έκτατη χρηματοδότηση του νεοσύστατου Δήμου όσο και για την μεγαλύτερη κατανομή του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ».

Να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα προβλέπει συγκεκριμένη χρηματοδότηση για όλους τους δήμους που προέκυψαν μετά τις χωροταξικές διασπάσεις. Ο κ.Βέρρος με επιχειρήματα απέδειξε στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών ότι ο Δήμος Δυτικής Λέσβου χρήζει επιπλέον χρηματοδότησης καθώς έχει την μεγάλη έκταση και  ειδικές ανάγκες όπως μεγάλες δασικές εκτάσεις, μεγάλο δίκτυο αγροτικής οδοποιίας, τουρισμό και μεταναστευτικές ροές σε συνδυασμό με τον ελλιπή και παλαιό μηχανοκίνητο και όχι μόνο εξοπλισμό.

Οι ίδιες πληροφορίες εκτιμούν πως το Υπουργείο θα απαντήσει θετικά και στο αίτημα του κ. Βέρρου να μην ισχύσει η συγχώνευση των Ληξιαρχείων του Δήμου Δυτικής Λέσβου σε ένα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ