× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ολόχρυση η Λεβεντέλλη!

Δεύτερο χρυσό μετάλλιο για τη Μυτιληνιά κωπηλάτρια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου μέσα σε 24 ώρες

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσίευση 15/9/2019

Ολόχρυση η Λεβεντέλλη!

Ό,τι και να πει κανείς θα είναι λίγο για την Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλλη, που έκανε ξανά περήφανη ολόκληρη τη Λέσβο με το δεύτερο χρυσό της μετάλλιο, μέσα σε ένα 24ωρο, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κωπηλασίας, που διεξάγεται στο Βελιγράδι της Σερβίας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρωταθλήτρια του ΝΟΜ, που χθες κέρδισε το χρυσό στο απλό σκιφ των κορασίδων, κατάφερε να ανέβει και σήμερα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με το τετραπλό σκιφ της Εθνικής Ελλάδας στις κορασίδες, κάνοντας έτσι δύο τα μετάλλιά της στη διοργάνωση.

Με πλήρωμα τις Ευαγγελία Βακοπούλου, Κατερίνα Γκόγκου, Στυλιανή Νατσιούλα και Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλλη, η Ελλάδα θριάμβευσε στο συγκεκριμένο αγώνισμα αφήνοντας πολλά μήκη πίσω της Ρουμανία και Τουρκία, που τερμάτισαν στη 2η και 3η θέση, αντίστοιχα.

Πολύ μεγάλη επιτυχία για την κωπηλασία της Λέσβου, που δείχνει ότι έχει επιστρέψει για τα καλά στις διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις, αφού μόλις πριν από λίγες ημέρες το νησί μας πανηγύρισε και ένα ακόμα μετάλλιο, ασημένιο αυτή τη φορά, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών, που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα, χάρη στη Χρυσή Καλίτσα!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ