× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο Δημήτρης Βασιλούδης Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης

Νέος πρόεδρος εν αναμονή νέας προσφυγής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/2/2019

Ο Δημήτρης Βασιλούδης Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης
' χρόνος ανάγνωσης

Νέος πρόεδρος στο Δικηγορικό Σύλλογο Μυτιλήνης από σήμερα ο Δημήτρης Βασιλούδης. Έλαβε 69 ψήφους (46 στον πρώτο γύρο) ενώ ο έτερος υποψήφιος Τάσος Χατζηγιάννης  έλαβε 49 ψήφους (29 ψήφους στον πρώτο γύρο). Υποψήφιοι στον πρώτο γύρο ήταν ακόμα ο Αριστείδης Χατζηκομνηνός που έλαβε 26 ψήφους και ο Θέμης Κεφάλας που έλαβε 19 ψήφους.

Συνολικά επί 165 εγγεγραμμένων μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης σήμερα ψήφισαν 121 άτομα (124 την περασμένη Κυριακή) ενώ κατά την καταμέτρηση βρέθηκαν και τρία άκυρα και λευκά ψηφοδέλτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να θυμίσουμε ότι εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου, ο επιστημονικός Σύλλογος πραγματοποίησε, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ως αποτέλεσμα απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας που ακύρωσε την εκλογή κατά τη διαδικασία της 26ης Νοεμβρίου 2017.

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ελήφθη μετά από προσφυγή του δευτέρου σε ψήφους υποψηφίου προέδρου Νίκου Βλουτέλλη κατά της εκλογής του Δημήτρη Καλλία. Καθώς αυτός όπως υποστηρίχθηκε δεν είχε δικαίωμα να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα γιατί είχε ήδη δυο συνεχόμενες θητείες στην ίδια θέση.

Ας σημειωθεί ότι ο κ. Βλουτέλλης, διαφωνώντας με τη διαδικασία των νέων εκλογών που επέλεξε το Διοικητικό Συμβούλιο και θεωρώντας ότι η διαδικασία θα έπρεπε να επαναληφθεί με μόνο υποψήφιο αυτόν, έχει δηλώσει ότι θα προσφύγει στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά, την επομένη κιόλας μέρα μετά την ολοκλήρωση της σημερινής διαδικασίας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κάλεσμα σε συστράτευση για το Πνευματικό Κέντρο «Μίλτης Παρασκευαΐδης»

Ο Μάκης Κουρσούνης, αντιπρόσωπος του Συλλόγου Παφλιωτών Αθήνας στην Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ), μίλησε στο ρ/σ 99 fm «ΣΤΟ ΝΗΣΙ» για το ζήτημα που απασχολεί τους συντοπίτικους συλλόγους της Αθήνας.
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Μείωση των επιβατών στις πτήσεις εσωτερικού τον Ιούλιο

Στο 2,7% η αύξηση των επιβατών στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης. Τα στοιχεία που έδωσε η Fraport για τα 14 αεροδρόμια της χώρας δείχνουν υποχώρηση μικρή βελτίωση της επιβατικής κίνησης.
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Έκθεση παιδικής ζωγραφικής στο Αναγνωστήριο Αγιάσου

Πάνω από 150 έργα μικρών δημιουργών εντυπωσίασαν το κοινό
ΧΩΡΙΑ

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στον Μανταμάδο για τις κοπές δέντρων

Μετά τον Σύλλογο «Ηλιαχτίδα», και η Κοινότητα καταγγέλλει απαράδεκτη ενέργεια χωρίς καμία ενημέρωση
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ενίσχυση δεσμών Βορείου Αιγαίου – Γαλλίας

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη με τη Γενική Πρόξενο της Γαλλίας στην Αθήνα, παρουσία της επίτιμης Προξένου Λέσβου Σ. Μπαρουτσάκη
ΧΩΡΙΑ

Τα εννιάμερα της Παναγίας στα Μυστεγνά

Θα ακολουθήσει αρτοκλασία και μοίρασμα κολύβων
ΧΩΡΙΑ

Καταγγελίες για καθυστερήσεις και αυθαίρετες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Λέσβου

Ο περιφερειακός σύμβουλος Θ. Βαλσαμίδης ζητά εξηγήσεις για τη μη υλοποίηση του έργου καθαρισμού βλάστησης και για την κοπή δέντρων στην επαρχιακή οδό Θερμής – Μανταμάδου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ζεύγος F16 στον ουρανό της Λέσβου

Πρόκειται για κοινή δραστηριότητα του στρατού ξηράς και της πολεμικής αεροπορίας
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πανήγυρις Αγίου Φανουρίου στη Μυτιλήνη

Διήμερος εορτασμός στο παρεκκλήσι πλάι στον Άγιο Θεράποντα με Εσπερινό και Θεία Λειτουργία
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Μετά από 74 χρόνια αναμονής ξεκινά η αποκατάσταση της οδού Σάθα

Το πολύπαθο λιθόστρωτο της Μυτιλήνης βρίσκει δικαίωση – Γίνεται πράξη η δέσμευση του δημάρχου Παναγιώτη Χριστόφα
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Συνέχιση απαγόρευσης θήρας σε περιοχές της Λέσβου

Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς του 2022
ΧΩΡΙΑ

Καταγγελία για μαζική καταστροφή δέντρων στον Μανταμάδο

Έντονη αντίδραση από τον Σύλλογο «Ηλιαχτίδα»για την κοπή τουλάχιστον 25 δέντρων και την αποψίλωση πικροδαφνών