× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συναυλία από τη χορωδία Αnimato

Στην τελετή λήξης του 6ου Σεμιναρίου Μουσικής Παιδαγωγικής και Διεύθυνσης Χορωδίας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/8/2019

Συναυλία από τη χορωδία Αnimato

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου στις 8 το απόγευμα στην Αίθουσα Τελετών του Πειραματικού Λυκείου Μυτιλήνης θα πραγματοποιηθεί συναυλία της χορωδίας Αnimato στο πλαίσιο της τελετής λήξης των εργασιών του 6ου Σεμιναρίου Μουσικής Παιδαγωγικής και Διεύθυνσης Χορωδίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σεμινάριο, στο οποίο δίδαξε για έκτη συνεχόμενη χρονιά η καθηγήτρια του St. Olaf College (ΗΠΑ) Dr. Therees Hibbard, παρακολούθησαν φέτος 40 άτομα, χορωδοί και μαέστροι από Μυτιλήνη, Χίο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κύπρο.
Στη συναυλία αυτή θα ακουστούν χορωδιακά έργα των Billings, Caccini, Dowland, Verdi, Franck, Powell και Δροσίτη, καθώς και τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο.

Τη χορωδία, που αποτελείται από μέλη της Χορωδίας Animato και τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο, θα διευθύνουν η διδάσκουσα και οι επιμορφούμενοι μαέστροι: Αντώνης Βερβέρης, Ελευθερία Βούλγαρη, Μαρία Ιατρίδου, Κωνσταντίνος Κακάμπουρας, Σοφία Καμαγιάννη, Χριστίνα Κατσαμάτσα, Αναστασία Κυρίτση, Χαρίκλεια Λυμπεροπούλου, Ηλιάδα Μπουμπάρη, Μαρία Ρέντιτ, Γιώργος Σιτώτης και Μαίρη Χριστοφόρου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ