× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«Η αγάπη του κόσμου δεν ανταλλάσσεται με τίποτα!»

Επιστρέφει πολλά χρόνια μετά στη Μυτιλήνη και τον «Οινοφόρο» τη Δευτέρα 12 Αυγούστου ο Πάνος Κιάμος που μίλησε αποκλειστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό του «Ν»

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 7/8/2019

«Η αγάπη του κόσμου δεν ανταλλάσσεται με τίποτα!»

«Άγιο το νησί σας» είπε με πολλή αγάπη για τη Λέσβο, αλλά και χαρά που θα την επισκεφτεί για να τραγουδήσει ο Πάνος Κιάμος που θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του τη Δευτέρα 12 Αυγούστου στον «Οινοφόρο» στις 12 το βράδυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχει να τραγουδήσει πολλά χρόνια στη Λέσβο και γι’ αυτό χαίρεται που επιστρέφει (σ.σ. κάποιοι ενδεχομένως να θυμούνται τη συναυλία που είχε δώσει στο Mayotte στη Θερμή), ενώ έχει βάλει στόχο να ανάψει ένα κερί στον Ταξιάρχη. «Είμαι βαθιά θρησκευόμενος» τόνισε στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στο «Ν» στους 99 στα fm και θα επαναληφθεί Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι, αλλά και τη Δευτέρα στις 10 το πρωί.

Η πίστη στο Θεό «με έχει βοηθήσει στα εύκολα και στα δύσκολα», τονίζει υπογραμμίζοντας ότι η θρησκευτικότητά του δεν είναι ευκαιριακή.

19 χρόνια με την ίδια ομάδα και μπάντα, μας λέει. «Ασπρίσαν τα μαλλιά μας, έχουμε μάθει τα χούγια μας, αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε και για μένα η αγάπη του κόσμου δεν ανταλλάσσεται με τίποτα». Στην πίστη αυτής της ομάδας, υπόσχεται ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του, ακούγοντας και τα «θέλω» του κοινού τη Δευτέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πρόγραμμά του εξάλλου είναι μεγάλο. Δεν είναι μόνο το πλούσιο ρεπερτόριο που έχει και τον χαρακτηρίζει από τα δικά του αγαπημένα τραγούδια, αλλά είναι και μια σειρά από αγαπημένα λαϊκά τραγούδια που θα ακούσουμε και θα χορέψουμε.

Μα γιατί τόσο αργά; Τον ρωτήσαμε. Για να μπορούν να ανάψουν τα φώτα σωστά, μας απάντησε, αλλά κυρίως γιατί… «οι Έλληνες έχουν συνηθίσει να μη βγαίνουν νωρίς. Μην ανησυχείτε όμως θα κάτσουμε μαζί πολλές ώρες»…

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ