× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Με επιτυχία ο διάπλους του κόλπου Γέρας

Συμμετείχαν 100 άτομα από 8 έως 74 ετών

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/7/2019

Με επιτυχία ο διάπλους του κόλπου Γέρας

Με συμμετοχή ρεκόρ που έφτασε τα 100 άτομα πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 27 Ιουλίου το πρωί ο 8ος Κολυμβητικός Διάπλους του κόλπου Γέρας
H αφετηρία ήταν το λιμανάκι της Κουντουρουδιάς και τερματισμός το Πέραμα. Οι συμμετέχοντες διήνυσαν την απόσταση των 1.100 μέτρων χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αφού ο καιρός ήταν καλός και η θάλασσα με πολύ λίγο κυματισμό.

Οι ηλικίες των κολυμβητών που συμμετείχαν ήταν από 8 έως 74 ετών και ο χρόνος που έκαναν κυμάνθηκε από 15 περίπου λεπτά ο πρώτος μέχρι 65 λεπτά ο τελευταίος.
Στην ασφαλή διεξαγωγή του κολυμβητικού διάπλου συνέβαλαν αποφασιστικά, το πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος που επέβλεπε συνεχώς τους κολυμβητές, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης με το πλωτό σκάφος και τους εκπαιδευμένους διασώστες, καθώς και η παρουσία του ιατρού Μάκη Αξιώτη που ήταν παρόν για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες εφ όσον χρειαζόταν.
Οι Σύλλογοι που διοργάνωσαν την εκδήλωση ευχαριστούν με ανακοίνωση τους τον Ευστράτιο Καραντώνη και Στέλιο Χιώτη, οι οποίοι διέθεσαν τις βάρκες τους για τη δωρεάν μεταφορά των αθλητών και των συνοδών τους από την Κουντουρουδιά στο Πέραμα και αντιστρόφως. Τέλος, σε όλους τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες, δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και καπελάκια για τη συμμετοχή τους.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ